Anmeldelser af Villa Gisella
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Super dejligt sted - fantastisk ferie

Rigtig dejligt hus med rigeligt plads til alle. Huset er rent og pænt. Have og udsigt er et kapitel for sig selv - det bliver bare ikke bedre. Sengene er MEGET hårde - hvis du har dårlig ryg. Vi havde lidt bøvl med varmvandsbeholderen, men ellers fungerede alt som det skulle. Vejret var også godt med omkring 22grader. Temp ca 3 grader varmere ved kysten.
Vi ankom meget sent lørdag med blev modtaget med smil og venlighed. Husk de lokale butikker ikke har åbent om søndagen og du derfor skal ned af bjerget for at handle - de har åbent søndag 9-13.
Vi har haft en super ferie og virkelig nydt stedet.

San Marco d'Alunzio som feriedestination

Hyggelig lille by med venlige mennesker. Du vil være den eneste turist der. Der er slagter, Bager og købmand og alle med venlig betjening. Slagter bød enda på sin hjemmelavede vin. Flere har nævnt bil - vi have en Ford Galaxy (7-Personers) og klarede det fint.
Det eneste vi vil sige, er at ved udgangen af okt er mange restauranter og butikker lukket da det er uden for turist sæson. De gælder også badebyerne. De helt store attraktioner har åbent. Det kræver derfor lidt mere planlægning end vi normalt gør. Til gengæld var der ingen køer ved billetlugen til Etna.
Etna skal man se og der er 2 timer til Etna uanset hvilken vej fra San Marco d'Alunzio. Vejen over bjergene var rigtig flot og klar værd at prioritere over motorvejen. Pas dog på i bjergene da mange veje ender blindt. så tag de "større" veje.

Villa Gisella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Gisella
Villa med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villa Gisella
 

Lignende boliger

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map