Anmeldelser af Villa Gisella
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Fantastiske Sicilien!

Vi har haft en skøn ferie i Villa Gisella i Nebrodi bjergene på nordkysten.
In-Italia har været en suveræn hjælp i forbindelse med at finde en beliggenhed og et hus, som passede til vores ønsker og behov. Vi ønskede et rummeligt hus med god pool til 3 par i et ikke-turistet område, og her ramte Filippo fra In-Italia plet. Vi boede 1 km fra landsbyen San Marco D'Alunzio, en charmerende lille by med de mest imødekommende beboere og nærmest ingen turister ud over os. Vi havde den skønneste udsigt ud over æbleplantage, bjerge og hav. Værelserne var rummelige og der var et godt udekøkken, hvor vi grillede kød købt hos den lokale slagter (husk myggespray).
In-Italia har været hjælpsomme hele vejen igennem og vi lejede bil igennem dem, hvilket kan anbefales. Det var vores første tur til Sicilien, men vi er bestemt ikke færdige med øen. Nu står den på sprogskole i vinter, så vi kan kommunikere bedre med lokalbefolkningen næste gang.
Den eneste lille skuffelse var cyklerne, som hørte til huset. Her virkede kun en af de tre cykler (en var flad og kunne muligvis pumpes, men da det var en børnecykel, prøvede vi det ikke).

Anbefaling til kommende gæster

Slagteren i byen er god, men større indkøb foretog vi i supermarkedet i Sant'Agata di Militello. Vi købte dog frugt og morgenbrød i den lokale butik, hvor en af os hver morgen cyklede ned til byen og hentede frisk brød. I byen findes restauranten La Fornace, som er hyggelig, men vi kan særligt anbefale antipasti på La Macina - så lækkert!
I mange byer i området er det svært at finde restauranter, som er åbne på det som vi i Danmark betragter som frokosttid. Vi tog på en tur til byen Longi, fordi vi havde læst om en god restaurant og isbar, men begge dele var lukket ned. Det bragte os med hjælp fra en af byens beboere i stedet til trattoria La Petrusa ca. 7 km uden for Longi by ( i nærheden af Nebrodi Adventure park). Det var et vildt hyggeligt sted, ejeren var rigtig sød og vi fik en god tre retters menu inkl vand & vin for 20 euro.

Villa Gisella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Gisella
Villa med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Villa Gisella
 

Lignende boliger

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map