Anmeldelser af Villa Gisella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Gisella

Læs personlige anmeldelser af Villa Gisella som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Gisella. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted

Det perfekte sted for hygge med familie/venner. Stedet har en fantastisk udsigt, pool, udekøkken og er et sted hvor man virkelig føler man er en del af Sicilien. Vi må bare sige at dette sted opfyldte alle vores forventninger. Jeg vil også gerne rose In Italia, de har ikke sat en fod forkert. Tak !

Anbefaling til kommende gæster

Stedet er ganske enkelt GODT hvis du ikke gider over rendte turiststeder. Her kan du få ro, høre klokkerne fra gederne som kommer forbi morgen og aften, bade i den lækre pool, selv lave mad på den store udendørs grill, eller spise (billigt) på en af de restauranter der er i nærheden. Hvis roen bliver for meget, kan du kører 6 km ned af bjerget til en større by hvor du kan få alt.

Villa Gisella
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Gisella
Villa med 6/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Eva med selskab med V:a en Frölunda i Sverige boede på Villa Gisella i San Marco d'Alunzio fra den 6. til 13. oktober 2012.

Vi har altid været meget tilfreds med vores boliger, vi har reserveret gennem jer, men Villa Gisella slog nok alle rekorder. En vidunderlig villa med en dejlig have og en privat swimmingpool med havudsigt. Kan man bo bedre? Et smukt udendørs køkken med en dejlig grill gjorde også, at vi for det meste lavede vores måltider i hjemmet. Der var en restaurant i landsbyen, men den var ikke nogen særligt. Hos den lokale slagter kan dog købe fint kød, italiensk charcuteri og verdens bedste pølse. Der var også et velassorteret supermarked i landsbyen. Men det var ikke let at komme dertil. Vejene er ganske smalle og snoede, så sørg for ikke at leje en for stor bil. Når man er vel fremme (næsten 600 m over havets overflade) får man dog belønningen. En spektakulær udsigt over omgivelserne. Vi var også på mange hyggelige udflugter til blandt andet Cefalu og Taormina og en middelalderlig landsby, som jeg nu har glemt navnet på, men som lå 1200 m over havets overflade. Det føltes som om tiden havde stået stille nogle 100 år der. En fantastisk oplevelse. Vi badede også på flere gode badesteder langs kysten. Som sagt, hidtil har vi har været meget tilfreds med vores boliger hos In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Peder Christian og familie fra Farsø boede på Villa Gisella i San Marco d'Alunzio fra d. 24. september til d. 4. oktober 2012.

Vi havde et glimrende ophold. Huset var rummeligt og af meget høj standard og vejret var ualmindeligt godt selv om det var sidst i september. Værten Sergio var venlig og hjælpsom. San Marco d’Alunzio har ikke mange butikker, men man kan få det nødvendige. Der er kun to restaurenter i byen (La Macina og La Funace) som dog begge er absolut fremragende og udstyret med et glimrende vinkort. Både butikker og restaurenter holder meget lukket, så spørg Sergio til åbningstiderne ved ankomsten. Tag det ikke for givet at restuarenterne er åbne hver aften!
De er 1,1 km til de nærmeste butikker og restaurenter og ca 1,6 km til centrum. P-pladsen ved huset er ikke egnet til alt for store biler (en Ford Focus st.car gik lige an). Der er adskillige resturenter og supermarkeder i Capo Orlando, som vi handlede lidt større ind i.
Vejene i Nebrodi området er generelt gode, men de mindste vil vi fraråde andre danskere. F.eks. den direkte vej til Frazzano. Vil man til Etna, kan man med fordel køre ad motorvejen helt til Fiumefreddo – man sparer mindst halvanden time. Vejen over Floresta og Randazzo er charmerende men tager overraskende lang tid. Der er tre timers kørsel fra lufthavnen i Trapani, så hvis man ankommer sent som vi gjorde, kan man med fordel finde et andet hotel f.eks. i Marsala den første nat.
Huset får 5 stjerner ud af 5. Byen får 3 ud af 5 pga de få butikker og restaurenter, men det kan jo opfattes som en charme. Området får 5 ud af 5. Smukt og betagende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Charlotte og rejsefæller fra Birkerød boede på Villa Gisella i San Marco d'Alunzio fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Vi havde en dejlig ferie og intet at klage på. Der er jo ikke meget by, men der er hvad der skal være:-)
Stedet lægger op til en rigtig daseferie. Huset er dejligt og poolen og udsigten er fantastisk.
Fin hjælp/service fra Sergio ved ankomst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Annette og familie fra Birkerød boede på Villa Gisella i San Marco d'Alunzio fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Ja tak vi har haft en skøn ferie i Italien!

Først en uge i San Marco d'Alunzio i villa Gisella. Det er en skøn villa som absolut holder, hvad der loves - vi blev positivt overraskede:) Beliggenheden er perfekt, når man ønsker ro og smukke omgivelser i en del af Italien, der ligger langt fra vores egen danske/skandinaviske dagligdag. Her leves livet som for nok 40 år siden i DK. Vi mødte knapt andre turister i byen - reelt én familie samt 2 unge par i løbet af en uge. Det var ejeren af villaen(Sergio) og hans datter, der stolt tog imod os og fremviste boligen. Sergio og hans familie sørgede for, at vi følte os meget velkomne og i gode hænder.
Fra villaen er der 1,5 km til nærmeste restaurant samt lille supermarked. Et godt råd: Sørg for indkøb lørdag - søndag er alt lukket. Vi brugte et par timer på at finde et supermarked søndag formiddag på fastende hjerte. Kør efter "Sigma" på via Medici i S. Agata, det er på vej SS113 mod Palermo.(ca. 15-20 min. kørsel)
Til villaen var der desuden 3 cykler og et tv:) Det er en heldagsudflugt at besøge Etna og Taormina, men en fin og spændende oplevelse.

Efter en uge på Sicilien kørte vi til Praiano på Amalfikysten, hvor vi boede på et skønt, hyggeligt og familiedrevet hotel Margeritha.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 

Lignende boliger

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Santa Croce

Santa Croce Camerina, Sicilien

Casaletto degli Aranci

Mirto, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map