Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Villa Gisella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her vil du møde den ægte sicilianske gæstfrihed og stemning fordi du vil være blandt de få, der holder ferie i denne hyggelig bjergby.

Drømmehus til én eller to familier

Forestil dig at bo i en autentisk og uspoleret siciliansk landsby beliggende i 550 meters højde, med udsigt til havet og til de Æoliske Øer. Forestil dig så at du har dit eget svømmebassin til rådighed; forestil dig at du bor i gåafstand fra et hyggeligt og flot bycentrum og flere spisesteder. Forestil dig lokale der drikker deres espresso eller grappa på den lokale bar, hvor du kan komme og nyde en god is eller en velsmagende arancino. Dette er Villa Gisella i en nøddeskal!

Læs mere om Villa Gisella

Villa Gisella er blevet bygget med henblik på at huse en familie hele året rundt. Efterfølgende er familien flyttet ned ved kysten i Sant'Agata Militello, hvor de arbejder, og stiller derfor deres hus til rådighed for besøgende, der vil opleve noget mere autentiske end det klitcheagtige liv som du nemt finder ved Taormina, som nok er Siciliens mest kendte - og "turistificerede" - by. Familien har, efter de fraflyttede huset, fået installeret et panoramisk svømmebassin hvor du kan nyde det lune klima, der præger Middelhavets største ø fra april til midten af november.

Villa med 6/8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager, som er fordelt som følger: Stueetagen byder på en enorm stue med pejs og spisebord samt udgang til den dejlige have med palmer og svømmebassin. Der findes endvidere et badeværelse med toilet og bruser, et soveværelse med to enkeltsenge, et vaskerum med vaskemaskine samt et rummeligt køkken med opvaskemaskine samt udgang til et udendørskøkken med en veludstyret grill samt ekstra håndvask.

En indvendig trappe fører op til første etage. Her finder du et dobbeltværelse med udgang til egen balkon med havudsigt, et soveværelse med dobbeltseng med udgang til endnu en balkon, der er fælles med det sideliggende værelse hvor der er installeret en køjeseng. På gangen er der adgang til badeværelse med toilet og bruser. Alle tre soveværelser er udstyrede med airconditionanlæg, der hvert bestyres med egen fjernbetjening.

Blandt andre vigtige oplysninger kan vi nævne at vejen ved villaen er meget lidt befærdet, da den egentlig ikke fører til andre byer eller større kvarterer, at der kun er 1 km til byens centrum og at der er en dejlige brise fra havet, der gør aircondition næsten overflødig på nær de dage, hvor scirocco-vinden kommer helt fra Sahara-ørkenen. Der er desuden wi-fi internet forbindelse, der gør det muligt at være koblet på, selv fra poolen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Gisella

Læs personlige anmeldelser af Villa Gisella som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Gisella. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Villa Gisella

Ferie ivilla gisella

En dejlig by at holde ferie i hvis man ikke er til de store turiststeder meget venlige mennesker og i mødekommende vi har nu været hos sergio 4 gange og kommer igen næste år Sergio vil sætte nyt køkken ind i huset det glæder vi os til

Læs mere

Super dejligt sted - fantastisk ferie

Rigtig dejligt hus med rigeligt plads til alle. Huset er rent og pænt. Have og udsigt er et kapitel for sig selv - det bliver bare ikke bedre. Sengene er MEGET hårde - hvis du har dårlig ryg. Vi havde lidt bøvl med varmvandsbeholderen, men ellers fungerede alt som det skulle. Vejret var også godt med omkring 22grader. Temp ca 3 grader varmere ved kysten.
Vi ankom meget sent lørdag med blev modtaget med smil og venlighed. Husk de lokale butikker ikke har åbent om søndagen og du derfor skal ned af bjerget for at handle - de har åbent søndag 9-13.
Vi har haft en super ferie og virkelig nydt stedet.

Læs mere

Autentisk

Fantastisk feriested som vi har nydt 100%. Dejlig rummelig villa 4 gode værelser. Udsigten er helt fortryllende, og haven stor og velholdt ligesom poolen.

Læs mere

Meget rart sted!

Rummeligt hus med alt i god stand.
Sergio var meget høflig og alt logistik fungerede godt.
Pool godt vedligeholdt. Udsigten er perfekt, og du har din egen lille oase: Vi mødte kun lokalbefolkningen og der var ingen andre turister i San Marco d'Alunzio.

Anbefales til alle!

Læs mere

Fantastisk område

Vi var 4 personer (2 forældre med 2 voksne børn) der havde lejet Villa Gisella for en uge. Vi havde en fantastisk uge i rolige og solrige omgivelser. Ved ankomsten var Sergio meget imødekommende og snakkende og viste fint rundt i huset. Dejligt med så mange havemøbler og forskellige steder at opholde sig på grunden (både i sol og skygge). Fantastisk udsigt ud over havet når man sidder og spiser. Huset er dog meget lydt og værelset i underetagen lugter gammelt (det virker som om det ikke bliver brugt så ofte).
Hver dag kom den lokale ismand kørende (både kl. 8-8.30 og kl. 16-16.30). Man kan tydeligt høre ham når han kommer nede fra byen (musik fra bilen og så fløjter han konstant i en fløjte). Han snakker rigtig meget (kun italiensk) men man kan nemt kommunikere med ham. Om morgenen sælger han bla. croissanter med chokolade og om eftermiddagen er der is of slush ice.
Vi var på en fantastisk tur til Vulcano og Lipari (sejlede fra Milazzo med TarNav. Kom i god tid for at få en parkering. Vi havde bestilt billetter på forhånd på nettet, men selve billetterne skal hentes på TarNav's kontor på den anden side af gaden). Turen varer fra kl. 9.00 til ca. kl. 17.30. Sejlturen til Lipari tager ca. 1½ time og hjemturen fra Vulcano tager ca. 1 time.
Vi var også på en fantastisk tur til Catafurco vandfald. Vi gik de ca. 4 km fra San Basilio pg i sommervarmen anbefales det at tage tidligt afsted. Der er mulighed for at spise sin madpakke ved nogle borde-bænkesæt de sidste 300 m inden vandfaldet. Det er på ingen måder "turisted", vi var de eneste der var der på det tidspunkt. Køreturen derud er også fantastik (og specielt det første stykke af vejen fra San Marco d'Alunzio kan være en udfordring, da det er en meget smal vej oppe i bjergene).

Læs mere

Skøn villa med Fantastisk beliggenhed

Vi havde en dejlig uge men desværre var vejret lidt alsidig så vi havde blandet sol og regn men ikke noget der ødelagde vores tur. Villaen ligger fantastik og udsigten kan virkelig ikke fås bedre.
Huset og udendørs arealet er fint velegnet til børnefamilier og det at man kan gå og plukke figner, æbler m.m. fra haven var et stort plus for børnene (og de voksne)
Der var ingen problemer med afhentning og aflevering af nøgle/hytten og Sergio gav os en fin rundvisning og vejledning af villaen og indkøbsmuligheder i byen.
Kan varmt anbefales hvis man søger en ferie væk fra turisme men i fantastiske smukke omgivelser.


Læs mere
 
search map