Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Villa Gisella

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her vil du møde den ægte sicilianske gæstfrihed og stemning fordi du vil være blandt de få, der holder ferie i denne hyggelig bjergby.

Drømmehus til én eller to familier

Forestil dig at bo i en autentisk og uspoleret siciliansk landsby beliggende i 550 meters højde, med udsigt til havet og til de Æoliske Øer. Forestil dig så at du har dit eget svømmebassin til rådighed; forestil dig at du bor i gåafstand fra et hyggeligt og flot bycentrum og flere spisesteder. Forestil dig lokale der drikker deres espresso eller grappa på den lokale bar, hvor du kan komme og nyde en god is eller en velsmagende arancino. Dette er Villa Gisella i en nøddeskal!

Læs mere om Villa Gisella

Villa Gisella er blevet bygget med henblik på at huse en familie hele året rundt. Efterfølgende er familien flyttet ned ved kysten i Sant'Agata Militello, hvor de arbejder, og stiller derfor deres hus til rådighed for besøgende, der vil opleve noget mere autentiske end det klitcheagtige liv som du nemt finder ved Taormina, som nok er Siciliens mest kendte - og "turistificerede" - by. Familien har, efter de fraflyttede huset, fået installeret et panoramisk svømmebassin hvor du kan nyde det lune klima, der præger Middelhavets største ø fra april til midten af november.

Villa med 6/8 sovepladser:
- Villaen er fordelt på to etager, som er fordelt som følger: Stueetagen byder på en enorm stue med pejs og spisebord samt udgang til den dejlige have med palmer og svømmebassin. Der findes endvidere et badeværelse med toilet og bruser, et soveværelse med to enkeltsenge, et vaskerum med vaskemaskine samt et rummeligt køkken med opvaskemaskine samt udgang til et udendørskøkken med en veludstyret grill samt ekstra håndvask.

En indvendig trappe fører op til første etage. Her finder du et dobbeltværelse med udgang til egen balkon med havudsigt, et soveværelse med dobbeltseng med udgang til endnu en balkon, der er fælles med det sideliggende værelse hvor der er installeret en køjeseng. På gangen er der adgang til badeværelse med toilet og bruser. Alle tre soveværelser er udstyrede med airconditionanlæg, der hvert bestyres med egen fjernbetjening.

Blandt andre vigtige oplysninger kan vi nævne at vejen ved villaen er meget lidt befærdet, da den egentlig ikke fører til andre byer eller større kvarterer, at der kun er 1 km til byens centrum og at der er en dejlige brise fra havet, der gør aircondition næsten overflødig på nær de dage, hvor scirocco-vinden kommer helt fra Sahara-ørkenen. Der er desuden wi-fi internet forbindelse, der gør det muligt at være koblet på, selv fra poolen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map