Anmeldelser af Terrazza Mariuzza

 
Terrazza Mariuzza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Mariuzza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Mariuzza

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Mariuzza som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Mariuzza. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nils og Hanne fra Vittsjoe i Sverige boede på Terrazza Mariuzza i San Marco d'Alunzio fra d. 2. til d. 9. maj 2011.

Vi havde lejet Terazza Mariuzza i San Marco d'Alunzio på Sicilien i uge 18.

Vi afhentede nøglerne hos Pippo på Mar Maracaibo. Pippo ejer også byens ene restaurant, "La Fornace" på Via Cappucini, som på det varmeste kan anbefales. Her møder man både det lokale sicilianske køkken og en hjertevarm og hjælpsom familie. Pippo og hans familie var utrolig hjælpsom hele ugen og bidrog i det hele taget til at vi oplevede en rigtig god ferie. [...]

I øvrigt svarede lejligheden, dens udstyr og kvalitet helt til vore forventninger i relation til jeres beskrivelse. Kan absolut anbefales for to personer, som netop vælger denne type lejlighed frem for de store hoteller! Prislejet for den pågældende uge også i orden. Atmosfæren, miljøet og folk i bjergbyen San Marco d'Alunzio var en værdifuld del af ferieugen.

- Og så har vi været meget tilfredse med den service, som I har ydet fra "in-italia".

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peer og Lene fra Randers NØ boede på Terrazza Mariuzza i San Marco d'Alunzio fra d. 30. august til d. 6. september 2010.

Vi var meget glade for området og byen, meget imødekommende og hjælpsom lokalbefolkning, der gjorde alt for at hjælpe os, bl.a. med at finde tilbage til lejligheden den første dag. Et bykort, som noget af det første man finder, er absolut at anbefale!! Byen er et virvar af stier, små veje og trapper, helt umuligt at finde rundt i de første par dage.

Lejligheden levede fuldt ud op til vore forventninger, god udluftning - så var der ingen problemer med fugt. Dag to havde vi problemer med gasvandsvarmeren, ingen varmt vand, 10 min efter vi havde ringet kom der en og ordnede det. Der var ingen bord på altanen, det påtalte vi, dagen efter kom der et bord! Det er usædvanligt at tingene går så hurtigt i Italien!!! Så absolut en positiv oplevelse. Vi vil absolut benytte In-Italia en anden gang, ligeledes anbefale jer til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Bjarne og rejsefælle fra Allerød boede på Terrazza Mariuzza i San Marco d'Alunzio fra d. 1. til d. 15. september 2007.

Byen var hyggelig, men det kræver naturligvis 10 minutters bjergkørsel op og ned, som ikke alle er glade for. Byen er kun velegnet for biler i "italiensk" størrelse. Vores lejlighed levede ikke op til beskrivelsen og der var på intet tidspunkt af dagen sol. Det var måske grunden til at lejligheden ikke lugtede godt, sandsynligvis skimmelsvamp. Efter 2 dage blev vi spurgt om vi ville have en anden lejlighed 200 m derfra, det sagde vi naturligvis ja til, og fik en god lejlighed, der levede op til det vi havde forventet. Husk, der er ikke mulighed for at tanke benzin på udlejningsvognen på strækningen fra Palermo til lufthavnen, så der er mange der må tage en kompliceret tur på 5-8 kilometer for at tanke op (næsten umulig at finde uden en GPS) ellers må man tilbage til Palermo. Vi har ellers været tilfredse med alt, kun fik vi ikke den bil som vi havde bestilt (vi fik en bil i samme klasse, men med svagere motor). Vi manglede også en vejledning til den GPS vi havde lejet sammen med bilen, og GPS'en var ikke opdateret kortmæssigt. Vi har været godt tilfreds med den service I har ydet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map