Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Terrazza Mariuzza

San Marco d'Alunzio i solnedgang Udsigt fra Nebrodi-bjergene mod de Æoliske øer
 
Terrazza Mariuzza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Mariuzza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighed Terrazza Mariuzza ligger i et gammelt byhus i centrum af bjergbyen San Marco d'Alunzio, med direkte indgang fra gadeniveau (trapper). Den er underbo til lejligheden Balcone Amalia. Fra den overdækkede terrasse er der delvis udsigt over havet mod de Æoliske øer. Det er en god og komfortabel studio-lejlighed for dem, som gerne vil prøve at bo blandt lokalbefolkningen, og samtidig være i centrum af en spændende middelalderby, hvor turister endnu er et næsten ukendt fænomen.

Tag på stranden eller på udflugt i Nebrodi Bjergene

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi Bjerge, som omgiver byen. Der er indkøbsmuligheder i San Marco, hvis man selv ønsker at lave mad, men man kan selvfølgelig også vælge at spise ude.

Læs mere om Terrazza Mariuzza

Renoveret ferielejlighed i et antik stenhus

Lejligheden, som måske snarere bør kaldes et studio, er indrettet i 2006 og har aircondition. Der er lagt stor vægt på at bevare den oprindelige rustikke stil, som blandt andet indbefatter bjælkelofter og klinkegulve. De gamle huse blev bygget i sten, og for at vise denne tradition, fremstår en del af muren i lejligheden stadig i rå stand. Dette er gjort dels for den spændende og anderledes effekt, men også for at stenene kan "ånde". Ved hurtige vejr- og / eller vindskift, "ånder" murene mere end ellers, og da de er bygget af sten og sand fra stranden, som indeholder salt, kan der i disse perioder forekomme en lidt speciel lugt i lejligheden, som dog på ingen måde er farlig.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Fra hoveddøren kommer man direkte ind i lejlighedens opholdsrum med sofa og TV samt køkkenniche med fire gasblus og et lille køleskab. Der er udgang til den overdækkede terrasse, hvorfra der er udsigt over havet samt spisebord og to stole. Fra køkkenet er der indgang til det åbne soveværelse, som har dobbeltseng. Lejligheden har også et lille badeværelse med brus og toilet. De smagfulde møbler er af bedste kvalitet og lejligheden er indrettet med sans for de små detaljer.

Skjul teksten
 
 
search map