Agriturismo i San Marco d'Alunzio på Sicilien

La Collina dei Nebrodi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Collina dei Nebrodi ligger på et udsigtspunkt 650 meter over havet, og ca. 5 km fra den charmerende by San Marco d'Alunzio. Vejen dertil er smal og stejl, men den er asfalteret og i god stand, og udsigten undervejs er helt ubetalelig.

Bo i en villa med egen pool og egen restaurant

Huset blev færdigrenoveret i år 2007, efter at ejerne havde overtaget det som en sand ruin. Villaen har i alt 7 værelser og en lille, hyggelig restaurant, der kun er åben for husets gæster. Der er udendørs servering på den overdækkede terrasse. Her serverer man Nebrodi-bjergenes traditionelle retter som bl.a. antipasti, stegt lam og hjemmelavede maccheroni med ragout. Udvalget af vine er ikke stort, men de, der er, er gode og yderst rimelige i pris. Vi kan desuden tilføje, at man så vidt muligt anvender egne eller lokale økologiske produkter i tilberedningen.

Læs mere om La Collina dei Nebrodi

Fabelagtig udsigt

Fra terrassen foran restauranten kan du gennem træerne se byen San Marco d'Alunzio med sit karakteristiske udseende. I horisonten kan du på en klar dag skimte de syv Æoliske øer, der ligger som perler på en snor i det smukke, blå hav. Fra huset fører en sti op til en belvedere (et udsigtspunkt), hvor du til dels har et endnu bedre kig over øerne, men hvorfra du også kan se øen Ustica og vulkanen Etna mod sydøst.

Poolområdet

Der er også en pool, hvorfra udsigten er endnu mere imponerende. Der er solterrasse med parasoller og liggestole ved poolen, og hængekøjer mellem de høje pinjetræer, som præger hele området. Der er mange bænke i området, hvor man kan sidde og slappe af, mens man nyder fuglenes sang og den fred og harmoni, der gør dette sted virkelig specielt.

Værelserne

Fem af værelserne ligger i stueetagen og har udsigt mod poolen og havet i det fjerne. Et af værelserne i stueetagen har mulighed for to ekstra opredninger, hvoraf den ene er på en åben hems - stigen op til hemsen er ret stejl, hvorfor det ikke anbefales til familier med børn under 5 år. De er rummelige og enkelt, men yderst smagfuldt, indrettede med LCD-fjernsyn, airconditionanlæg samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal - ad en udendørs trappe - finder du de to andre værelser, hvoraf det ene er et familieværelse med dobbeltseng og hems til fire personer (dette værelse er enormt og kan sagtens bruges som fællesværelse for alle børn i familien). Også værelserne på første sal vender mod havet og poolen, og har de samme faciliteter som værelserne i stueetagen. Lige uden for de to øverste værelser er der en stor terrasse med borde og stole.

Dine fordele på La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi udlejes kun som som selvstændig villa og du får dermed eneret til poolen og restauranten. Prisen inkluderer morgenmad. Om aftenen kan I aftale med restauranten, hvad I vil spise, hvis I vil spise her. Priserne for måltiderne er således afhængigt af hvad I ønsker jer, men er under alle omstændigheder rimelige. Det er også muligt selv at benytte sig af det store og veludstyrede køkken, hvis I selv vil ordne frokost eller aftensmad.

Middagen

Vælger I at spise på gården, skal dette aftales med personalet senest om morgenen samme dag. I har mulighed for at komme med ønsker til middagen, selvom vi kan forsikre jer om, at man altid spiser godt og varieret, da der anvendes friske og ikke mindst lokale, økologiske råvarer fra området ved San Marco d'Alunzio.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map