Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilien

La Collina dei Nebrodi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Collina dei Nebrodi gør drømmen om dit eget landsted med pool til virkelighed. Her kan du samle din familie og venner og nyde en skøn ferie på Sicilien. Omgivelserne er smukke, og her er adskillige udflugtsmuligheder. Udsigten fra landstedet La Collina dei Nebrodi er unik og hele flyturen værd. Her bor du midt i naturen og uden naboer tæt på. Her kan du nyde naturens stilhed, som kun afbrydes af ko-klokker af og til fra de dyr, der græsser i området. På trods af den landlige beliggenhed, er du tæt på både byen og havet.

En idyllisk placering

På et udsigtspunkt ca. 650 meter over havet og blot 5 km fra den charmerende by, San Marco d'Alunzio, ligger denne villa, som er bygget i sten og blev færdigrenoveret i 2007, efter at ejerne nærmest havde overtaget en ruin. Vejen op til gården er mildt sagt noget stejl, og udsigten er helt fantastisk. Du bor tæt på naturen og kan tage på dejlige gåture (her er bl.a. fårestier), der udfordrer dine benmuskler.

Udsigten er som sagt helt fantastisk fra villaen. Gennem træerne kan du se byen San Marco d'Alunzio. I klart vejr kan du også skimte de Æoliske Øer, som ligger som en perlerække i det smukke, blå hav. Fra huset fører en sti op til Belvedere (udsigtsplads), hvor du har en endnu bedre udsigt mod øerne, men hvor du også kan se øen Ustica samt vulkanen Etna mod sydøst.

Læs mere om La Collina dei Nebrodi

Masser af plads til hele familien

I huset er der, ud over de dejlige værelser, et køkken, et dejligt alrum samt spiseplads med vinduer, så du kan betragte naturen, mens du spiser. Der er også en overdækket terrasse, hvor du kan slappe af med en god bog eller noget at drikke.

Ejerne tager sig også godt af dig. Hver morgen kommer der en kvinde fra byen med morgenmad, som hun tilbereder til dig. Hun er diskret, gør køkkenet rent bagefter og tager herefter afsted igen.

Hvis du får lyst, kan du bestille middag (som en ekstra service), hvor du kan prøvesmage Nebrodi-bjergenes klassiske retter, som fx stegt lam og hjemmelavet makaroni med kødsovs. Udvalget af vine er ikke stort, men yderst velsmagende og til en rimelig pris. Vi kan desuden fortælle, at de i stort omfang anvender egne eller lokale, økologiske produkter ved produktionen. De har egen vinkælder og -produktion.

Pool med udsigt over land og hav

Der er også en pool, hvorfra udsigten er endnu mere imponerende. Her kan du slappe af og få lidt sol i ansigtet. Der er liggestole ved poolen, og hele vejen rundt om poolen er der bænke, hvor du kan sidde og slappe af eller meditere, mens du nyder tilværelsen, og fuglene fløjter og bidrager til en helt speciel stemning.

Hyggelige værelser med private badeværelser

Seks af værelserne ligger i stueetagen og har udsigt mod poolen og havet i det fjerne. De er alle rummelige og fint indrettet. I huset er der Smart-TV med Netflix og Spotify, aircondition samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal fører en udvendig trappe op til de andre værelser, hvoraf det ene er et familieværelse med plads til 4 personer samt tagetage. Disse to værelser vender mod havet og poolen og har de samme faciliteter som de værelser, der ligger i stueetagen. Lige udenfor værelserne er der en stor terrasse med bord og stole. Huset kan rumme op til 25 personer.

Godt at vide om La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi udlejes kun som privat villa, hvilket betyder, at du har eneret til poolen. Prisen inkluderer morgenmad. Om aftenen kan du aftale med ejeren, hvad I vil have, hvis I vil spise her. Priserne for måltiderne er afhængige af, hvad du ønsker, men er under alle omstændigheder rimelige.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Collina dei Nebrodi

Læs personlige anmeldelser af La Collina dei Nebrodi som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Collina dei Nebrodi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra La Collina dei Nebrodi

Perfekt til en stor-familie

Et fantastisk sted med en herlig udsigt. Maden vi fik serveret var magisk god, tilberedt af chefen i køkkenet, Daniella samt Gabriella. Rigtige Italienske/Sicilianske specialiteter. Selv vinen hold høj klasse. Mange fine vandrestier som vi benyttede og satte stor pris på. Indkvarteringen var rent og pænt. Vi boede 17 personer i alderen fra 1 til 79. Poolen var kold, da det var sent efterår. Værterne Sergio, Claudia og Gisella opvartede os perfekt. Vejen til stedet var en oplevelse og et eventyr. Kan varmt anbefales hvis man ikke vil bo i en by, men være tæt på naturen og være sammen.

Læs mere

Herligt ophold for den store familie

Vi var 13 personer mellem 3 & 50 år som boede en uge på La Collina i juni. Det var en herlig uge, med masser af sol og varme. Vi mærkede intet del kølig bjergluft om aftenen. Vi havde til at lege, kvalitetstid og god mad. Vi havde booket tre middage fra fården, uden nogle særlige ønsker og vi fik fantastisk mad, adskillige retter. Hver morgen blev der serveret nybagt brød sammen den morgenmaden. Ellers kunne vi selv lave mad, hvilket var pragtfuldt. Huset var stort, vi havde god plads, rummelige værelser, rene og pæne. Køkkenet var godt udrustet. Vær beredt på at vejen ind til gården tager tid og er stejl, men når man ankokmmer er dét glemt. Stilheden, naturen, solen og poolen. I haven er der gode vandringsmuligheder. Den nærmeste landsby San Marco er lille og charmerende. Ved kysten kan man gøre småindkøb i lokale butikker.
Til jer som vil være sammen, spise sammen til dagligt, så kommer I til at nyde dette sted.
Det er et godt sted at opdage Sicilien ud fra, men glem ikke at nyde stedet.

Læs mere

Sicilien

Vi boede der med hele familien. 12 personer hvor 5 var børn mellem 2 og 11 år. Et rigtig herligt sted, hvor bonden ved siden af kom forbi og tog en sludder med os over stakittet, selvom ingen af os snakker italiensk. Det var en rigtig sjov oplevelse, og man fik ligesom oplevet Sicilien på en autentisk måde. Det er lidt af et eventyr og køre op til huset, fordi man kører langs bjergskrænter - i starten var det lidt ubehageligt, men så lærer man ligesom vejen, og så bliver man okay vænt med det. Faktisk en af de skæggeste minder og kigge tilbage på fra turen. Vi var der den første uge i november, nogen dage var det rigtig køligt, ca. 15 grader som var det køligste om morgen, og poolen var iskoldt. Man kan køre ned til kysten på ca. 20-30 minutter med bil, og der var badevandet ca. 20-25 grader, så der badede vi meget. Man skal lige vide, at der bor katte i huset. De holder sig mest udenfor, men hvis man har allergi, så det nok meget godt lige og vide det. Vi havde en fantastisk ferie på La Collina dei Nebrodi, en ferie som vi kommer til at snakke længe om. Det kan i hvert fald anbefales!!

Læs mere

La Cucina Karlsson

Efter en trættende rejse fra Taormina med bla overophedet motor, ankom vi på dette fantastiske sted. Vores otte kammerater var allerede på plads og havde invaderet poolen. Samlet set var vi seks par, der lejede det til bare at slappe af, hænge ud med vores venner, spise siciliansk mad og drikke sicilianske vine. Alle fik deres eget værelse med badeværelse. Jeg ringede til Sergio, ejeren, og fortalte ham, at vi var på plads. Femten minutter senere kommer Sergio til poolen og ønskede os velkommen. Sergio al respekt for dem, der tilbereder mad og serverer for os disse fantastiske kvinder, Gisella hans kone, Claudia, og Franceska hans døtre, svigerinde Franceska og allestedsnærværende Daniella. Service er over alle forventninger. Vi bestemte, hvad vi ønskede at spise, og de overgik vores forventninger hver dag. Min kone og jeg havde planlagt at gå til stranden om dagen, men gjorde det kun én gang i fem dage. Poolen og placeringen 700 m over havets overflade gjorde, at vi blev og havde en poolfest, læste eller sove. Dejligt! Længes man efter privatliv med familien eller gode venner, kan jeg ikke komme i tanke om noget bedre. Tak Marcus fordi du arrangerede dette!

Læs mere

Fantastisk bolig i smuk natur

Boligen i La Collina dei Nebrodi svarerede meget godt til vores allerede høje forventninger.
Et fantastisk afslappende miljø og en fremragende bolig for store grupper. Den største af alle stjernerne går til Daniella som hver morgen tilberedte fantastiske morgenmad og aftensmad på forespørgsel.

Læs mere

Særdeles vellykket efterårsferie!

En meget rund fødselsdag blev fejret med hele familien på 15 mand i alderen 1 1/2 til 78 år.
La Collina kan varmt anbefales!
Sergio og "hans" piger gjorde alt for at opholdet blev vellykket og da vi - trods det sene tidspunkt på sæsonen - havde flot vejr og mellem 25 og 32 grader, tænker vi tilbage på en helt fantastisk uge.
Eneste minus var, at vandet i den solopvarmede svimmingpool, på grund af den lave efterårssol og de korte dage, var meget koldt og kun tiltrak "vinterbaderne". Til gengæld var strandene solfyldte og havvandet dejligt varmt.
Vi kommer gerne igen!
Mette og Per
Skjern

Læs mere
 
search map