Villa i San Marco d'Alunzio på Sicilien

La Collina dei Nebrodi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Collina dei Nebrodi gør drømmen om dit eget landsted med pool til virkelighed. Her kan du samle din familie og venner og nyde en skøn ferie på Sicilien. Omgivelserne er smukke, og her er adskillige udflugtsmuligheder. Udsigten fra landstedet La Collina dei Nebrodi er unik og hele flyturen værd. Her bor du midt i naturen og uden naboer tæt på. Her kan du nyde naturens stilhed, som kun afbrydes af ko-klokker af og til fra de dyr, der græsser i området. På trods af den landlige beliggenhed, er du tæt på både byen og havet.

En idyllisk placering

På et udsigtspunkt ca. 650 meter over havet og blot 5 km fra den charmerende by, San Marco d'Alunzio, ligger denne villa, som er bygget i sten og blev færdigrenoveret i 2007, efter at ejerne nærmest havde overtaget en ruin. Vejen op til gården er mildt sagt noget stejl, og udsigten er helt fantastisk. Du bor tæt på naturen og kan tage på dejlige gåture (her er bl.a. fårestier), der udfordrer dine benmuskler.

Udsigten er som sagt helt fantastisk fra villaen. Gennem træerne kan du se byen San Marco d'Alunzio. I klart vejr kan du også skimte de Æoliske Øer, som ligger som en perlerække i det smukke, blå hav. Fra huset fører en sti op til Belvedere (udsigtsplads), hvor du har en endnu bedre udsigt mod øerne, men hvor du også kan se øen Ustica samt vulkanen Etna mod sydøst.

Læs mere om La Collina dei Nebrodi

Masser af plads til hele familien

I huset er der, ud over de dejlige værelser, et køkken, et dejligt alrum samt spiseplads med vinduer, så du kan betragte naturen, mens du spiser. Der er også en overdækket terrasse, hvor du kan slappe af med en god bog eller noget at drikke.

Ejerne tager sig også godt af dig. Hver morgen kommer der en kvinde fra byen med morgenmad, som hun tilbereder til dig. Hun er diskret, gør køkkenet rent bagefter og tager herefter afsted igen.

Hvis du får lyst, kan du bestille middag (som en ekstra service), hvor du kan prøvesmage Nebrodi-bjergenes klassiske retter, som fx stegt lam og hjemmelavet makaroni med kødsovs. Udvalget af vine er ikke stort, men yderst velsmagende og til en rimelig pris. Vi kan desuden fortælle, at de i stort omfang anvender egne eller lokale, økologiske produkter ved produktionen. De har egen vinkælder og -produktion.

Pool med udsigt over land og hav

Der er også en pool, hvorfra udsigten er endnu mere imponerende. Her kan du slappe af og få lidt sol i ansigtet. Der er liggestole ved poolen, og hele vejen rundt om poolen er der bænke, hvor du kan sidde og slappe af eller meditere, mens du nyder tilværelsen, og fuglene fløjter og bidrager til en helt speciel stemning.

Hyggelige værelser med private badeværelser

Seks af værelserne ligger i stueetagen og har udsigt mod poolen og havet i det fjerne. De er alle rummelige og fint indrettet. I huset er der Smart-TV med Netflix og Spotify, aircondition samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal fører en udvendig trappe op til de andre værelser, hvoraf det ene er et familieværelse med plads til 4 personer samt tagetage. Disse to værelser vender mod havet og poolen og har de samme faciliteter som de værelser, der ligger i stueetagen. Lige udenfor værelserne er der en stor terrasse med bord og stole. Huset kan rumme op til 25 personer.

Godt at vide om La Collina dei Nebrodi

La Collina dei Nebrodi udlejes kun som privat villa, hvilket betyder, at du har eneret til poolen. Prisen inkluderer morgenmad. Om aftenen kan du aftale med ejeren, hvad I vil have, hvis I vil spise her. Priserne for måltiderne er afhængige af, hvad du ønsker, men er under alle omstændigheder rimelige.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map