Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Kursus i hjemmelavet pasta

 
Kursus i hjemmelavet pasta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Kursus i hjemmelavet pasta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pasta er på mange måder lige som musik: med 7 noder kan man skabe et univers. Med meget få ingredienser - grundlæggende kan man lave pasta alene med mel og æg - er der et hav af varianter, man kan skabe. Og enhver by eller dal i Italien har sin egen udgave af pasta.

Dette kursus i hjemmelavet pasta foregår i over 600 meters højde i stille og inspirerende omgivelser. Vi befinder os i de smukke Nebrodi bjerge, hvor maccaruna hører til. Det er et tyk type spaghetti, som kan laves med eller uden hul i. De mest erfarne husmødre kan lave udgaven med huller ved at bruge et rør (giunco på italiensk), der blandes med ind i pastadejen, hvorefter det hives hurtigt ud igen. Her på stedet nøjes man dog med at lave den lettere udgave uden hul i, imens saucen tilberedes. Udover maccaruna laves der også tagliatelle, altså båndspaghetti, som nok hører til en af de mest diffuse slags af pasta. Kursusdeltagerne bør være både opmærksomme og iagttagende under den lille halvanden time, det bør tage at lave pastaen, for her tales og gestikuleres der nemlig især på italiensk!

Læs mere om Kursus i hjemmelavet pasta

Når pastaen er klar dækkes der bord til deltagerne men også til deres familiemedlemmer, der måske i mellemtiden har udforsket skoven og udsigten eller ligget ved poolen og samlet appetit.
De to typer pasta ledsages af en kødret med grøntsager samt den gode robuste sicilianske vin, som man iøvrigt heller ikke vil savne under tilberedelsen af maden. De mindre deltagere og gæster må nøjes med vand og sodavand.

Skjul teksten
 
 
search map