Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Dimora Grazia

Udsigt fra 1. sal
 
Dimora Grazia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Grazia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dimora Grazia ligger i centrum af den hyggelige by San Marco d'Alunzio, få trappetrin fra hovedgaden Via Aluntina, hvor der er flere caféer samt spisesteder. Det gamle stenhus er blevet gennemrenoveret i 2007 og fremstår flot i byens gadebillede. Det rummer en forholdsvis stor ferielejlighed på første sal, der er udstyret med aircondition og fjernsyn.

Kør til stranden eller længere op i Nebrodi Bjergene

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder du i den nærliggende by Capo d´Orlando, ca. 1/2 times kørsel fra San Marco d'Alunzio i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Læs mere om Dimora Grazia

Treværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden er på ca. 50 m² og har indgang fra en stentrappe, der forbinder to smalle og hyggelige gader i byens historiske centrum. Lejligheden består af opholdsstue med udgang til balkon og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra balkonerne, hvor det er plads til en eller to stole, kan man se havet og horisonten over de nærliggende tage.

Skjul teksten
 
 
search map