Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Casina Teresa

 
Casina Teresa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casina Teresa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casina Teresa ligger i centrum af den hyggelige by San Marco d'Alunzio, få trappetrin fra hovedgaden Via Aluntina, hvor der er flere caféer samt den anbefalelsesværdige restaurant La Macina.

Det lille hus er renoveret for nylig (2006) og indrettet til ferieophold. Der er indgang til boligen fra en udendørs trappe, der ender i en lille "balkon" foran døren. Der er yderligere en mindre balkon lige ved siden af, med udgang ved køkkenhjørnet. Fra begge balkoner kan man med lidt god vilje skimte havet over de omkringliggende hustage. Lejlighedens "vinduer" er de to døre.

Læs mere om Casina Teresa

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (1. sal med hems):
- Lejligheden er på ca. 40 m² og består af spiseafdeling med køkkenhjørne, afdeling med en enkeltseng, samt badeværelse med toilet og bruser. En stejl trappe i træværk fører op til hemsen, hvor der er en dobbeltseng. Indretningen er enkel, men pæn og hyggelig.

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, - ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Skjul teksten
 
 
search map