Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balconi Crimaldi

Udsigt fra balkonen over havet Udsigt fra balkonen over byen
 
Balconi Crimaldi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi Crimaldi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balconi Crimaldi er en nydelig lejlighed beliggende i den øverste del af den hyggelige landsby San Marco d'Alunzio, men dog i kort afstand fra hovedgaden Via Aluntina, hvor der er flere caféer og den velrenommerede restaurant La Macina.

Betagende udsigt

Huset ligger i rolige omgivelser og har en betagende udsigt over havet og bjergene fra de to balkoner, hvor der er plads til et par stole, men ikke til et bord. Lejligheden er velindrettet og er desuden udstyret med aircondition og TV.

Læs mere om Balconi Crimaldi

Hvor er vi?

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden har indgang fra gaden og er på ca. 70 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og udgang til en balkon, der vender mod byen og kystlinien. Der er et lille soveværelse med to enkeltsenge, et stort soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med flot havudsigt, samt et rummeligt badeværelse med toilet og brus.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balconi Crimaldi

Læs personlige anmeldelser af Balconi Crimaldi som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balconi Crimaldi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Balconi Crimaldi

Nostalgisk afslapning i historiske omgivelser

Vi havde 10 afslappende dage i lejligheden og vi hyggede os. Byen er lille og charmerende, men har det har det væsentligste, kan nævne en barber, bank, barer, cafe, frisør, madvarer og slagter. Balkonerne var skuffende små, men vi kunne nyde udsigten der. Lejligheden var af en enkel standard, men vi hyggede os godt.

Læs mere

Super lejlighed i en dejlig lille by

Balconi Crimaldi er en super dejlig lejlighed. Stor og veludrustet og med en første klasses udsigt ud over havet .
Parkering sker et stykke fra lejligheden da man ikke må køre ind i den gamle bydel.

Læs mere

Idyl på en bjergtop

Det perfekte sted for dem der ønsker fred og ro, historiske omgivelser og kontakt med en yderst venlig lokalbefolkning. Værten Sergio var gæstfriheden selv og var altid klar med en hjælpende hånd og gode råd!

Læs mere

Fin ferielejlighed i San Marco d'Alunzio

På toppen af marmorklippen ligger den fine sicilianske by med historiske minder fra både oldtiden og normannertiden. Lejligheden er meget rummelig og velrenoveret i det gamle byhus. Udsigt mod Middelhavet og De Lipariske Øer.
Omgivelserne med især nationalparken Nebrodi og de mange små bjergbyer giver mange smukke oplevelser.

Læs mere

Udsigt i charmerende omgivelser

Stor og funktionel lejlighed med fantastisk udsigt. Byen er en af de mest charmerende landsbyer jeg har boet i på mine rejser til Italien.
Man skal være opmærksom på at beliggenheden på en "bakketop" gør at man skal kører ca. 15-20 minutter for at nå kysten hvis man vil på stranden. Det samme gælder motorvejen hvis man vil på udflugt, men det er en smuk tur op og ned af bjerget!

Læs mere

Bedømmelse af Balconi Crimaldi

Læs mere
 
search map