Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balconi Crimaldi

Udsigt fra balkonen over havet Udsigt fra balkonen over byen
 
Balconi Crimaldi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balconi Crimaldi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balconi Crimaldi er en nydelig lejlighed beliggende i den øverste del af den hyggelige landsby San Marco d'Alunzio, men dog i kort afstand fra hovedgaden Via Aluntina, hvor der er flere caféer og den velrenommerede restaurant La Macina.

Betagende udsigt

Huset ligger i rolige omgivelser og har en betagende udsigt over havet og bjergene fra de to balkoner, hvor der er plads til et par stole, men ikke til et bord. Lejligheden er velindrettet og er desuden udstyret med aircondition og TV.

Læs mere om Balconi Crimaldi

Hvor er vi?

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon og havudsigt):
- Lejligheden har indgang fra gaden og er på ca. 70 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og udgang til en balkon, der vender mod byen og kystlinien. Der er et lille soveværelse med to enkeltsenge, et stort soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon med flot havudsigt, samt et rummeligt badeværelse med toilet og brus.

Skjul teksten
 
 
search map