Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balcone Amalia

 
Balcone Amalia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Amalia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Balcone Amalia ligger på øverste etage, hvilket svarer til 1. sal, i et gammelt byhus i centrum af bjergbyen San Marco d'Alunzio, dog med direkte indgang fra gadeniveau på bagsiden - det er en smal gade hvor der ikke er køretøjer, da den kun nås ad trapper. Balcone Amalia er overbo til Terrazza Mariuzza, som du også kan leje, hvis du rejser med et vennepar.

Solbadning på stranden eller på udflugt i Nebrodi Bjergene

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Læs mere om Balcone Amalia

Ferie i lokalt miljø

Det er en god og komfortabel lejlighed for dem, som gerne vil prøve at bo blandt lokalbefolkningen, og samtidig være i centrum af en spændende middelalderby, hvor turister endnu er et næsten ukendt fænomen. Der er indkøbsmuligheder i San Marco d'Alunzio, men du kan selvfølgelig også vælge at spise ude.

Rustik indretning med aircondition

Lejligheden er indrettet i 2006 og har aircondition. Der er lagt stor vægt på at bevare den oprindelige rustikke stil, som blandt andet indbefatter bjælkelofter og klinkegulve. De smagfulde stilmøbler er af bedste kvalitet og lejligheden er indrettet med sans for de små detaljer.

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Fra hoveddøren kommer man direkte ind i lejlighedens soveværelse, som har dobbeltseng. Derfra går man videre ind i opholdsstuen med sofa, TV og spisebord. Herfra er der indgang til det lille badeværelse med bruser og toilet. Til sidst kommer man til lejlighedens køkkenniche med 4 gasblus og et lille køleskab, og herfra er der udgang til en balkon med en dejlig udsigt over havet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Balconi Crimaldi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Balcone Roberto

Cefalù, Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map