Feriebolig i San Marco d'Alunzio på Sicilien

Balcone Amalia

 
Balcone Amalia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Amalia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco d'Alunzio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Balcone Amalia ligger på øverste etage, hvilket svarer til 1. sal, i et gammelt byhus i centrum af bjergbyen San Marco d'Alunzio, dog med direkte indgang fra gadeniveau på bagsiden - det er en smal gade hvor der ikke er køretøjer, da den kun nås ad trapper. Balcone Amalia er overbo til Terrazza Mariuzza, som du også kan leje, hvis du rejser med et vennepar.

Solbadning på stranden eller på udflugt i Nebrodi Bjergene

Der er 6-7 km til kysten, og man skal beregne en køretid på ca. 15 minutter. De bedste strande finder man i den nærliggende by Capo d´Orlando, ca. 1/2 times kørsel fra San Marco i retning mod Messina. San Marco er også et oplagt udgangspunkt for udflugter i de spændende Nebrodi-bjerge, som omgiver byen.

Læs mere om Balcone Amalia

Ferie i lokalt miljø

Det er en god og komfortabel lejlighed for dem, som gerne vil prøve at bo blandt lokalbefolkningen, og samtidig være i centrum af en spændende middelalderby, hvor turister endnu er et næsten ukendt fænomen. Der er indkøbsmuligheder i San Marco d'Alunzio, men du kan selvfølgelig også vælge at spise ude.

Rustik indretning med aircondition

Lejligheden er indrettet i 2006 og har aircondition. Der er lagt stor vægt på at bevare den oprindelige rustikke stil, som blandt andet indbefatter bjælkelofter og klinkegulve. De smagfulde stilmøbler er af bedste kvalitet og lejligheden er indrettet med sans for de små detaljer.

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Fra hoveddøren kommer man direkte ind i lejlighedens soveværelse, som har dobbeltseng. Derfra går man videre ind i opholdsstuen med sofa, TV og spisebord. Herfra er der indgang til det lille badeværelse med bruser og toilet. Til sidst kommer man til lejlighedens køkkenniche med 4 gasblus og et lille køleskab, og herfra er der udgang til en balkon med en dejlig udsigt over havet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Amalia

Læs personlige anmeldelser af Balcone Amalia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Amalia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Balcone Amalia

Bedømmelse af Balcone Amalia

Læs mere

Erik og rejsefælle fra Frederiksberg C boede på Balcone Amalia i San Marco d'Alunzio fra d. 14. til d. 17. september 2007.

"San Marco d´alunzio" stod herefter på programmet. En lille by ligesom Erice på toppen af et bjerg. Byen og vores lejlighed lå med direkte udsigt til de Øoliske øer. Vores lejlighed var vi rigtig godt tilfredse med. Det er en helt nyrenoveret lejlighed med balkon mod havet og de Æoliske øer. Selve lejligheden er meget svær at finde, og vi måtte have hjælp 2 gange. Det skyldes ikke mindst den måde byen er bygget på, med trappesystemer overalt. Det lykkedes dog tilsidst, men næste hurdle var at komme til lejligheden med vores bagage, da bilen ikke kunne komme med op. Via trappesystemer og slæbende på mere end 40 kg bagage, så lykkedes det dog tilsidst. Vi oplevede en utrolig hjælpsomhed med at finde stedet, men her som andre steder, skal man være klar over, at ingen forstår et ord engelsk. Selve byen, der vel kun kan karakteriseres som en stor landsby er meget spændende at gå på opdagelse i. Som nævnt er trappesystemerne helt specielle i forhold til de fleste andre byer vi har besøgt. Vi havde valgt at bo her i 3 dage, og ligesom i Erice, skal man også her tænke på, at det er en meget lang køretur op og ned ad bjerget, såfremt man vil på større udflugter. Hele bjerget havde i øvrigt i august været ramt at skov- og markbrande, der var nået næsten helt op til byen. Et trist syn for ikke mindst de lokale beboere. Vi forlod byen for at køre til Catania og valgte her en rute, der gik via Etna. En meget smuk vej, hvor vi fik mange påmindelser om Etnas til tider voldsomme udfald.

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Amalia

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Amalia

Læs mere
 
search map