Feriebolig i San Giorgio på Sicilien

Villa Eucalipto

 
Villa Eucalipto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Eucalipto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Giorgio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Eucalipto ligger i San Giorgios vestlige udkant for enden af en kort grusvej og lige over for havet. Fra huset er der ca. 200 meter til nærmeste bar og butikker og samme afstand til den bredeste del af stranden i byen. Du kan også vælge at gå i vandet lige over for villaen.

Bagved villaen kører jernbanelinjen mellem Palermo og Messina, så man skal være indstillet på, at der er larm de få gange om dagen, hvor toget kører forbi (sidste tog kører ca. kl. 21.30, det første ca. kl. 06.00). Nogle finder denne støj generende, andre finder den så ubetydelig, at vi ikke burde nævne den.

Læs mere om Villa Eucalipto

Villaen er delt i to boliger, som deler have og parkeringsplads, men ellers er helt selvstændige. De har begge egen bred terrasse med havudsigt i stueetagen og balkon med havudsigt på første sal. Boligernes dagligstuer er flot møblerede, mens soveværelserne er mere enkle, dog lige så komfortable og udstyrede med aircondition. Det særlige ved huset er dets beliggenhed lige ved vandet, uden at nogen vej hindrer børnene i at løbe lige ud i vandet.

Fireværelseslejlighed nr. 1 med 6/7 sovepladser
- ligger i to plan. I stueetagen findes stor opholdsstue med sovesofa og fjernsyn en suite med spisestue og køkken. Fra spisestue og fra opholdsstue er der udgang til en stor terrasse med havemøbler og havudsigt. I stueetagen finder vi også bad med toilet og bruser.
På første sal findes to soveværelser med dobbeltseng, af hvilke et med udgang til balkon med havudsigt, et soveværelse med to enkeltsenge og udgang til balkon med havudsigt og et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed nr. 2 med 4/5 sovepladser
- ligger i to plan og består af opholdsstue med sovesofa og spisebord samt fjernsyn en suite med køkken. Fra spisestue er der udgang til en stor terrasse med havemøbler og havudsigt.
På første sal findes soveværelse med dobbeltseng, et lille soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map