Villa i Sampieri på Sicilien

Villetta Paola

 
Villetta Paola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villetta Paola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I et dejligt område kun 500 meter fra den skønne strandpromenade i Sampieri finder man denne skønne bolig med både balkon og stor udeplads.

Huset er nybygget og er med sin placering en udmærket bolig for børnefamilier, der vil kunne lade børnene lege frit omkring uden forstyrrende trafik, og samtidig have stranden, indkøbsmuligheder og restauranter inden for gåafstand.

Læs mere om Villetta Paola

Treværelses-hus med 5/7 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager. Bilen kan parkeres på gaden foran huset, hvorfra man også kommer ind på grundens store udeplads som omgiver huset. I stueetagen er der indgang til opholdsstuen med et stort ”open-space” køkken samt badeværelse med toilet (er handicapvenligt). På første sal, som nås via en trappe fra opholdsstuen, finder man to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har en ekstraseng, og et badeværelse med toilet og bruser samt balkon som nås via begge soveværelser. Den store udeplads består af bord, stole, grill og udendørs bruser samt en overdækket veranda med bord og stole. Huset er udstyret med aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map