Anmeldelser af Villa Miranda

 
Villa Miranda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Miranda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Miranda

Læs personlige anmeldelser af Villa Miranda som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Miranda. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Julie og familie fra København K boede på Villa Miranda i Sampieri fra d. 5. til d. 19. april 2008.

Vi har overordnet været glade for turen, og vi synes at huset er meget velbeliggende og i vidt omfang uforstyrret af naboer. Udsigten over havet er fantastisk, og haven er stor og varieret med meget dejlig terasse. Stranden er fantastisk, og byen er hyggelig og ikke særligt turistpræget (i hvert fald ikke da vi var der i første halvdel af april).
Huset bar præg af at vi var de første i sæsonen, og sengetøjet lugtede hengemt. Desuden var indeklimaet ringe, formentlig fordi der var tætsluttende termoruder og ingen ventilation. Jeg ved ikke om der har været katte før, men vi fik begge kløe af at sidde i den ene sofa, så hvis man er følsom overfor allergener/dårligt indeklima, er det ikke stedet.
Den sidste dag kom et hold gartnere som arbejdede otte timer med motoriseret værktøj i haven, sådan at vores søn ikke kunne sove middagslur. Til sidst måtte jeg kontakte jeres lokale kontakt og bede dem om at få sat en stopper for det. Ejerne kom dagen efter, og jeg synes ærlig talt at de kunne have bedt gartnerne om at komme når de selv var der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Preben og venner fra Kolding boede på Villa Miranda i Sampieri fra d. 24. til d. 31. marts 2007.

Vi har været meget tilfredse med Villa Miranda. Vi var heldige med vejret og det har jo også sin betydning.
Den lokale agent var meget venlig og flexibel; vi var nødt til at tage derfra om natten af hensyn til vores fly, men hun mødte bare op da det passede os bedst. Desværre var hendes sprogkundskaber ikke de bedste, men det gik alligevel.
Huset er af en meget høj standard. Alt fungerer bare, selv varmen (trods alt er det jo tidligt på sæsonen).
Udsigten og beliggenheden er formidabel.

Disponeringen af huset passede os godt. 2 gode soveværelser og 2 gode badeværelser samt et velfungerende køkken. Området er som forventet, mange interessante steder, masser af atmosfære. Desværre er det lidt svært at komme rundt; vejene er ikke de bedste, men det
gik. Apropos, adgangsvejen til villa Miranda er ikke så umulig, som vi havde fået at vide, men vi kørte også i en ordentlig vogn.

Hvis man skal pege på noget, så kunne der om sommeren måske mangle noget air-condition. Vi fik at vide, at der bliver bygget en pool næste år, så bliver huset da helt perfekt.

Vi kunne godt have brugt nogle kort over de nærmeste byer, Ragusa, Modica og Noto og også gerne lidt oplysninger om indkøbssteder, men det er trods alt småting.
Vi er endnu engang blevet bekræftet i, at det betaler sig at tale med In-Italia, når man skal på ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map