Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Miranda

 
Villa Miranda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Miranda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Miranda ligger i fredfulde og smukke omgivelser i den lille badeby Sampieris bagland. En kort grusvej fører til huset og til dens skønne udsigt. Der er ca. 1,5 km til selve byen og 800 meter til vandet og den gyldne sandstrand.

Renoveret hus

Villaen var oprindelig en almindelig landbolig, som blev brugt af de lokale hyrder. Huset er blevet helt renoveret de sidste to år: Vinduerne er udvidet, en bred og smuk terrasse er blevet bygget på havsiden, og huset er blevet malet såvel indvendig som udvendig med friske pastelfarver.

Læs mere om Villa Miranda

Villa med 5/7 sovepladser:
- Alle villaens værelser - med undtagelse af badeværelserne - har udgang til haven eller den smukke terrasse. Du kommer ind i den store og lyse opholdsstue, som har udgang til terrassen og en alcova med dobbelt sovesofa på den ene side og køkken med ovn og opvaskemaskine samt udgang til haven på den anden side, soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, soveværelse med køjeseng og enkeltseng med udgang til haven, badeværelse med karbad og toilet samt vaskemaskine og badeværelse med toilet og bruser.

I haven er der brusebad med koldt vand, liggestole, stole og borde. Ved indgangen til ejendommen er der parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map