Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Antonia

 
Villa Antonia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Antonia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Antonia ligger i rolige omgivelser på de blide skråninger bag Sampieri. Der er ca. 600 meter til Sampieris vestlige sandstrand, som kan nås ad en gangsti, og 800 meter til hovedtorvet og indkøbsmuligheder samt byens bredere strand. Nærmeste restaurant-pizzeria ligger ca. 300 meter fra huset.

Villaen er omgivet af en stor have og råder over brede verandaer med mulighed for at spise eller slappe af udenfor og samtidig nyde udsigten over vandet. Ved huset er der privat parkeringsplads.

Læs mere om Villa Antonia

Villaen, som er ca. 180 m², ligger i ét plan (stueetagen) og egner sig til flere par eller en stor familie, da den råder over tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med toilet og karbad og et badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine. Opholdsstuen, hvor der er sofaarrangement og fjernsyn, ligger en suite med spisesalen, som har udgang til terrasse med havudsigt. Naturligvis er der også køkken med 4 blus, ovn og køleskab med fryser.

Skjul teksten
 
 
search map