Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Agostina

 
Villa Agostina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Agostina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Agostina er omgivet af en stor have med palmer og store oliventræer, der grænser op til den fine sandstrand i Sampieri-bugten. Der er få skridt, der adskiller huset fra byens torv og indkøbsmulighederne i sidegaderne, hvorfor du her kan holde en rolig badeferie med indkøbsmuligheder i nærheden.

Overdækket terrasse med havudsigt

Ved huset er der en stor overdækket terrasse med bord og stole. Vil du solbade, kan du vælge om du vil ligge i haven eller på den brede strand. Med stranden som nabo kommer du ikke til at savne en pool. Stranden er, når der ikke er høje bølger, børnevenlig, idet der er lavt vand mange meter ud.

Læs mere om Villa Agostina

Fordele og ulemper ved huset

Huset er udstyret med aircondition, hvilket er nødvendigt især i de varme sommermåneder. Med andre ord finder du her en god base for en badeferie. Dog skal du være opmærksom på, at du indvendig finder en meget enkel indretning, og at der i sommermånederne (juli-august og weekenderne i juni og september) vil være en del nattestøj og musik fra den nærliggende strandbar.

Fireværelseshus med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Huset har indhegnet have og egen parkeringsplads. Det består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser og toiletrum med vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map