Villa i Sampieri på Sicilien

Villa Agostina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Agostina er omgivet af en stor have med palmer og store oliventræer, der grænser op til den fine sandstrand i Sampieri-bugten. Der er få skridt, der adskiller huset fra byens torv og indkøbsmulighederne i sidegaderne, hvorfor du her kan holde en rolig badeferie med indkøbsmuligheder i nærheden.

Overdækket terrasse med havudsigt

Ved huset er der en stor overdækket terrasse med bord og stole. Vil du solbade, kan du vælge om du vil ligge i haven eller på den brede strand. Med stranden som nabo kommer du ikke til at savne en pool. Stranden er, når der ikke er høje bølger, børnevenlig, idet der er lavt vand mange meter ud.

Fordele og ulemper ved huset

Huset er udstyret med aircondition, hvilket er nødvendigt især i de varme sommermåneder. Med andre ord finder du her en god base for en badeferie. Dog skal du være opmærksom på, at du indvendig finder en meget enkel indretning, og at der i sommermånederne (juli-august og weekenderne i juni og september) vil være en del nattestøj og musik fra den nærliggende strandbar.

Fireværelseshus med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Huset har indhegnet have og egen parkeringsplads. Det består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser og toiletrum med vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Casa in Pietra

Sampieri, Sicilien

Terrazza Bouganville

Sampieri, Sicilien

Residence Sud Est

Marina di Ragusa, Sicilien

Anbefalinger til dig

Casa Rosario

Punta Secca, Sicilien

La Casa delle Zie

Sampieri, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Populært på Sicilien

search map