Feriebolig i Sampieri på Sicilien

Terrazza Lungavista

 
Terrazza Lungavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Lungavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Lungavista ligger lige ud til stranden i den ældste del af Sampieri by.

Selve ejendommen ligger på Sampieris hyggelige torv med store palmer ud til stranden, hvor de lokale og de få turister spadserer om aftenen. Ved særlige festligheder i området holdes der gademarked. Inden for ca. 100 - 200 meter finder du indkøbsmuligheder. I højsommeren er der et spisested på stranden ca. 100 meter fra lejligheden. Ellers kan du benytte det lille pizzeria som ligger i byens højeste del ca. 500 meter fra huset.

Læs mere om Terrazza Lungavista

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (1. sal uden elevator):
- Lejligheden ligger på første sal og er pænt indrettet og udstyret med vaskemaskine. Den består af indgang, køkken med ovn, opholdsstue med dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år) og udgang til stor balkon med havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til etagen ovenover hvor du har adgang til lejlighedens egen enorme terrasse med havudsigt - helt ideelt til afslapning og solbad. Terrassen råder over bord og stole samt udendørs køkken og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map