Feriebolig i Sampieri på Sicilien

Terrazza Bouganville

 
Terrazza Bouganville er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bouganville er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Bouganvillea ligger på den "rigtige" side af hovedvejen, altså på strandsiden, i Sampieris hyggelige centrum. Der er få skridt fra lejligheden til stranden og lige så kort til nærmeste indkøbsmuligheder og caféer. For at komme til restauranter, skal man dog køre i bil, men om sommeren kan man spise lette måltider på en af de strandcaféer man finder i nærheden.

Veludstyret lejlighed med stor terrasse

Lejligheden er veludstyret og særdeles velholdt. Den råder over aircondition, vaskemaskine, veludstyret køkken med ovn og opvaskemaskine og fjernsyn. Dens største kvalitet er dog den udendørs terrasse med gode og solide havemøbler samt endnu en tagterrasse med havudsigt.

Læs mere om Terrazza Bouganville

Femværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden har indgang fra terrassen på første sal. På denne etage er der opholdsstue, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med enkeltseng og mulighed for en ekstraopredning samt badeværelse med toilet og bruser. På etagen ovenover (kvisten) er der endnu et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser, vaskerum med vaskemaskine samt endnu en terrasse med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map