Feriebolig i Sampieri på Sicilien

La Casa delle Zie

Udsigt fra balkonen Stranden ved Casa delle Zie Stranden ved Casa delle Zie Det lille torv ud til stranden i Sampieri
 
La Casa delle Zie er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa delle Zie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Casa delle Zie ligger i Sampieris ældste og mest stemningsfulde område. Bygningen var oprindelig et fiskerhus på én etage. I 60'erne blev det forhøjet med en etage og facaden blev lavet om. Inden for 150 meter fra huset finder du indkøbsmuligheder, isbar med café og - i juli og august - et enkelt spisested på stranden. Nærmeste pizzeria ligger i den høje del af byen, ca. 600 meter fra lejlighederne eller i Cava d'Aliga.

Stemningsfulde omgivelser

Huset befinder sig for enden af det flotte torv, lige over for klipperne og den dejlige sandstrand, og byder på 4 treværelseslejligheder. Stemningen er helt fantastisk, møbleringen og faciliteterne er meget enkle og egner sig til et publikum, der ikke har store krav til køkkenudstyr eller møblering, men som vil nyde det gode vejr, stemningen og omgivelserne.

Læs mere om La Casa delle Zie

Enkel ferielejlighed med havudsigt

Lejligheden ligger på første sal. Den har havudsigt og balkon, der kikker ud mod burgten og stranden. Den råder desuden over vaskemaskine.

Lejligheden på La Casa delle Zie

Treværelseslejlighed Amalfi 2 med 4 sovepladser (1. sal med balkon og havudsigt)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. Fra stuen har man udgang til balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Casa delle Zie

Læs personlige anmeldelser af La Casa delle Zie som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa delle Zie. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt beliggenhed ved havet i fredelig badeby

Vi tilbragte 10 juninætter i Sampieri og nød virkelig lejlighedens herlig beliggenhed lige ved havet. Her kunne vi tage en morgensvømmetur i et helt roligt hav, spise hjemmelavet frokost i den kølige skygge og se tusmørket spredes, mens vi spiste aftensmad. I dagtimerne er det tæt på sandstranden og det er nemt at køre til seværdighederne i det sydøstlige Sicilien.

Lejligheden bød på enkel og funktionel indkvartering og du kan parkere bilen rundt om hjørnet, ikke noget problem at få plads på denne tid af året i vores tilfælde. Køkkenudstyret indeholdt det meste, men der var dog intet skærebræt (vi fik den mindst mulige model i plast efter anmodning), og uden vores medbragte kniv havde vi kun været i stand til at skære brød. Praktisk at have en vaskemaskine til at vaske badehåndklæder og andet under et længere ophold!

Sampieri har ikke meget at serveringsudvalg før højsæsonen startede, strandcaféerne tilbød kun sandwiches, men det fungerede, men det fungerede jo også fint at man til enhver tid kunne gå hjem og lave frokost på egen hånd.

Læs mere

Ann og hendes mand fra London, Storbritannien, boede på La Casa delle Zie i Sampieri fra den 18t. til 25. maj 2013. Hun skrev efter hendes ferie på Sicilien:

Vi havde en god ferie - tak.

Indkvarteringen var som beskrevet og køkkenet veludstyret. Damen fra rejsebureauet, Arbitare, var fantastisk. Vi blev forsinket på grund af forlagt bagage og fór så vild og hun kom ud i hendes bil for at vise os vej til landsbyen og lejligheden.

Vejret var dårligt, men det er ikke jeres skyld. Det eneste vi var skuffet over var manglen på noget at lave i landsbyen, ingen kaffebar eller iskiosk at stoppe ved efter middagen.
Hvis vi havde vist dette, tror jeg vi ville have valgt en større by eller kommet lidt senere på året.

Læs mere

Lis og rejsefælle fra Beder boede på La Casa delle Zie i Sampieri fra d. 22. til d. 29. maj 2011.

Vi har haft en pragtfuld uge i skønne omgivelser. Det eneste, vi manglede, var et lille supermarked i byen. Det var også en uforudset oplevelse, at udlejeren af lejligheden ikke talte engelsk!!!, men det gik udmærket med mit meget snævre italienske vokabularium. Personligt kunne jeg godt tænke mig at få "rystet lidt op" i boligudlejningen/reklamen for området, for det er jo et skønt område, MEN så må man også kunne begå sig på andre sprog end italiensk.

Vi to lejere er dybt taknemmelige over den gode service med udlejeren. Vi blev ikke afkrævet el-forbrug, da vort forbrug havde været lavt, men alligevel......
Det er ikke sidste gang, undertegnede vil besøge byen. Det var ren helse for sjælen at ferierer dér.

Læs mere

Henrik og hustru fra Skjern boede på La Casa delle Zie i Sampieri fra d. 6. til d. 13. oktober 2007.

Tak vi havde en dejlig tur.Alt fungerede med fly og bil. Stedet var dejligt for os - som gerne ville have lidt ro. Lejligheden på det lille torv var en fin oplevelse.Skønt med balkonen og havudsigten. Dog var det ikke muligt for folk der var større end str 40 at være i køkkenet. Vi var ikke helt forberedt på byen var så lille. Der var ingen steder man kunne gå ud og spise. Et take away pizzeria var lukket. Man skulle køre ca 10 km til anden nærmeste by. Af forretninger var der et supermarked, en grøntsags/slagter og en kiosk. Der var flere forretninger, men de var lukket for sæsonen. Stranden og vandet var enorm lækkert. Meget børnevenlig. Ingen sten.Fantastisk at svømme i. Vi ville have vandret og cyklet, men det var der ikke lige så gode muligheder for. I stedet gik vi rundt i de fantastiske barokbyer. Ikke mange steder har vi oplevet græske og romersketeatrer ved siden af hinanden. En bil er nødvendig. Ikke sidste gang vi tager til Sicilien. Finder også gerrne en lejlighed gennem jer. Personalet på kontoret var meget flinke og hjælpsomme

Læs mere

Stian og hans rejsefælle fra FREDERIKSBERG boede på La Casa delle Zie i Sampieri fra d. 15. til d. 21. september 2007. Inden da boede de i Catania.

Vi bodde på La Casa delle Zie i Sampieri, som er en hyggelig og sjarmerende liten by, som står i fin kontrast til overbefolkede charterdestinasjoner. Byen ligger rett ved en lang sandstrand, og reiser du i midten av september har man stort sett stranden for seg selv (mens temperaturen fremdeles er meget god!).

Sampieri i seg selv har ikke så mye å by på utenom strand & vann, og ønsker man påfyll av enten mat eller kultur anbefales Ragusa - eller nærmere bestemt Ragusa Ibla. Dette er en utrolig (med tykk skrift) hyggelig by med en masse gode restauranter og hyggelige små gater. Turen fra Sampieri tar ca. 45 - 50 minutter og er absolutt verd et besøk!

Husk lommeparlør. Stort sett INGEN på Sicilien taler engelsk. Det er absolutt en fordel å leie bil, og til tross for inkonsekvent skilting på italienske veier går det fint å finne frem (det skal dog sies at i Catania lever trafikken sitt eget liv, og her skal man bare glemme hva man har lært og følge trafikken...).

Alt i alt; Sampieri anbefales på det sterkeste for den som vil slappe godt av og nyte sol & sommer.

Det anbefales forresten å besøke Alcantara-grottene nord for Catania. Her kan du bade i smeltevann fra Etna, og landskapet er meget pent.

Læs mere

Steen og familie fra Ølstykke boede på La Casa delle Zie i Sampieri fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

For 4. år i træk havde vi booket vores sommerferie gennem In-Italia, heraf 3 gange til Sicilien. Vi var først 3 dage i San Salvatore di Fitalia, derefter 3 dage på Stromboli og sidst 1 uge i Sampieri. Ligeledes fløj vi igen ud fra Tyskland, fra Berlin–Tegel med Hapag-Lloyd Express (skiftede undervejs navn til TUIfly) uden mellemlanding direkte til Palermo til kr. 1.275,- pr. billet t/r. Vi havde også booket billeje hos In-Italia i de 14 dage – en Opel Corsa CDi – bil er efter vor opfattelse et ”must” på Sicilien, som har så store afstande og så meget at byde på.

Ved ankomst til Palermo’s lufthavn fandt vi ud af, at man siden vi sidst var der i 2005, havde flyttet ankomsthallen til bygningen i modsat ende af lufthavnen. Til gengæld viste det sig, at biludlejnings-firmaerne også er flyttet og nu har til huse, hvor der tidligere var ankomsthal. Altså var resultatet stadig, at man skal ret langt med sin bagage, før man kan få sin lejebil. Der går en lille gratis bus mellem de forskellige bygninger, men der er på sædvanlig italiensk manér dårligt skiltet, så man ved ikke hvornår den næste bus kommer og hvis der samtidigt er meget varmt, taber man naturlig-vis hurtigt tålmodigheden og ender med at gå den ca. ½ km. Efter 3 dage ved Siciliens nordkyst og 3 eventyrlige dage på Stromboli var vi tilbage i Sampieri, hvor vi også havde været på vore Siciliensture i 2004 og 2005. Vi har tidl. skrevet om opholdet i 2004 (Casa in Pietra).

Denne uge var dog en del anderledes end de tidligere ophold og det var desværre stort set kun til den negative side. Det er på få år lykkedes initiativrige folk at gøre Sampieri til en populær badeby med diskotek på stranden, i hvert fald i den periode, hvor italienerne holder ferie. Det vil sige at byen, der er ret lille, lige pludselig er blevet næsten overrendt. Der er nu bygget nogle ”smarte” cafeer/barer/diskotek nede ved stranden og man har givet nogle private foretagender rettigheder, på hvert deres strandafsnit, til at udleje liggestole og parasoller. Det har betydet, at de første ca. 300 m. strand fra byens strandpromenade er fyldt op med enten både eller liggestole og parasoller. Det er nu ikke tilladt at lægge sig hér under sin egen parasol og man er henvist til at gå et pænt stykke længere ud af stranden. Bevares, stranden er da lang nok, men charmen ved Sampieri er da gået fløjten. I ugens hverdage er der næsten ingen, heller ikke italienere, der benytter de mange liggestole, så den mest attraktive del af stranden er fyldt op af næsten tomme liggestole. De fleste valgte, som vi, at gå forbi og finde sit eget sted længere nede af stranden. I weekenden derimod blev de fleste af disse stole dog fyldt op, og antallet af strandgæster kunne let skønnes til 2000, vi har tidligere været vant til niveauet 50-100 mennesker, så vi var noget overrasket over, hvilken udvikling der har været siden 2005.

Lejlighederne Amalfi på 1 sal. i Casa delle Zie er blevet peppet op siden sidst og det er godt og var i øvrigt tiltrængt. Der er nu bedre køleskabe og der er kommet udvendige persienner op i en god kvalitet. Desuden er køkkenredskaberne blevet acceptable i mængde og stand. Indgangsdøren går på i bunden og kan fortsat kun åbnes under stort besvær og larm, lidt hovedrystende, for udlejnings-bureauet Abitares medarbejdere har sikkert været gennem døren 100 gange siden 2005, hvor vi bemærkede det første gang.

Sampieri’s største aktiv er naturligvis stranden, byen har ingen barokkirker el. andre seværdigheder som flere andre byer i området. Vi havde glædet os til at kunne sidde på balkonen om aftenen, medens de lokale tog deres aftentur på promenaden, sådan summende af liv kender vi Sampieri. En del af glæden blev derfor ødelagt af den høje musik fra stranden. Sjovt nok var en del af de lokale unge tilsyneladende heller ikke så begejstret for diskoteket på stranden, de mødtes i stedet i en stor gruppe nede i smøgen foran indgangsdørene til Casa delle Zie og nabohuset Casa in Pietra. De var ind i mellem lidt højrøstede, men forsvandt som regel før midnat, så det var ikke noget problem. Til gengæld havde de efterladt en masse affald, smadrede flasker, tomme flasker, dåser og cigaret-pakker, så det var ikke så indbydende at bo der.

Vi spiste en enkelt gang på det lokale pizzeria oppe i en sidegade ved posthuset (tror det hedder Sunset) og det var en katastrofe: der var ikke mange gæster siddende ved bordene, men oplevede alligevel at de, der kom senere, fik serveret før os. Pizza ud af huset fik stort set alle også før os, så der gik måske 1½ time før vi fik vores pizzaer. Før maden kom, havde den meget utiltalende dame 2 gange med 10 minutter i mellem været henne for at fortælle os, at vores pizzaer var undervejs. Vores børn var i mellemtiden ved at styrte om af træthed og vi voksne diskuterede om vi skulle gå uden mad, men da vi absolut intet havde i køkkenet i lejligheden, valgte vi simpelthen af nød at blive. Behøver jeg at fortælle, at vores børns pizzaer kom sidst og at de var bagt for længe, så bundene var uspiselige. En anden dag prøvede vi Sampieri’s andet pizzeria, Techno Beach, ved siden af ishuset og det var helt ok.

Vi havde en dejlig udflugt til Syracusa, som bare er en by, man må besøge. Vi har været der før og vi kommer helt sikkert igen. Den gamle bydel Ortigia er bare smuk og der er et utal af lækre og indbydende restauranter, samt masser af hyggelige butikker med varer for enhver interesse. Da det var sent og vi foran os havde 1 times kørsel til Sampieri, endte det med at vi spiste både let, godt og billigt på Piazza Duomo, en skøn sommeraften foran den smukke domkirke. Selv om det måske kan lyde lidt mavesurt med Sampieri, så nød vi naturligvis at være på den dejlige strand både for- og eftermiddag. Vores børn er fortsat begejstret for Sampieri, men vi voksne……

Opsummeret havde vi, ligesom 2004 og 2005, 14 dejlige dage på Sicilien og vi kommer sikkert også tilbage igen, dog vil vi nok ikke tilbage til Sampieri i perioden uge 28-34. Der findes helt sikkert mange andre steder på Sicilien med en god strand. Vi skal til sidst komme med en advarsel: I Palermo’s lufthavn ”arbejder” der en hel del lomme- og tasketyve, de er så frække at de ikke gider gøre sig de store anstrengelser for at være usynlige. Vi kan kun anbefale at man enten undgår Palermo lufthavn, eller at man udviser stor agtpågivenhed og nærmest konstant holder øje med hinanden og i øvrigt ikke stiller sig tæt på andre mennesker. Butiksområdet lige før kontrol af boardingkort, pas og håndbagage er specielt slem, da tyvene ved at folk bare skal have tiden til at gå, før man kan sætte sig op i flyet.

Vi kan kun anbefale In-Italia’s gode koncept med de mange valgmuligheder – blot bør man gøre sig selv den tjeneste, at læse beskrivelserne af stederne nøje igennem, samt andre tidligere rejsendes beskrivelser, så man på forhånd er nogenlunde klar over hvad man kan forvente.

Læs mere
 
search map