Anmeldelser af Casa in Pietra

 
Casa in Pietra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa in Pietra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa in Pietra

Læs personlige anmeldelser af Casa in Pietra som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa in Pietra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie i strandkanten

Sampieri som feriedestination

Casa in Pietra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa in Pietra
Hus med 10 sovepladser (stueetage og 1. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Forfald

Vi lejede Casa i Pietra i to uger for tre år siden, og nu uge 37, 2014. Huset er forfaldet i løbet af disse tre år. Fx faldt en dørluge i stuen (nedre etage) ned pga syv rustne hængsler. Kunne have været personskader, fordi døren er omkring tre meter høj !!! Resultatet var, at døren ikke kunne låses pålideligt! Desuden er alle låseanordninger på dørene mod havet var mere eller mindre ud af funktion. Kakerlakker, næsten stoppet i afløbet på den øverste etage med tilhørende lugt, ikke-funktionelle vandhaner med næsten ikke-eksisterende vandtryk, mangel på køkkenredskaber til ti personer og en mangel på fælles husholdningsredskaber piskeris mm.
Huset har en optimal beliggenhed, vi er meget glade for den gamle stemning i huset og kan lide stranden Sampieri men ønsker under de nuværende omstændigheder ikke anbefale det eller booke det selv igen.
Bureauet er meget hjælpsomt og hurtige, men kan næppe afhjælpe forfald.

Anbefaling til kommende gæster

Giv andre rejsende tips til restauranter, ture, shopping og transportsmuligheder, og beskrive alle de andre ferieoplevelser, du ikke kan læse i de traditionelle guidebøgerne

Casa in Pietra
Rent og pænt

bygning i forfald +kakelakker
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa in Pietra
Hus med 10 sovepladser (stueetage og 1. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Fantastisk sted

Et praktisk og fint hus med sjæl. Vi faldt helt for dette sted og det passer supergodt til børnefamilier.
Morgenbad kunne tages lige uden for huset og der var kort afstand til dejlig strand.
På dette sted nydes strandlivet

Casa in Pietra
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa in Pietra
Hus med 10 sovepladser (stueetage og 1. sal)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Casa in Pietra

Sampieri som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten og familie fra Beder boede på Casa in Pietra i Sampieri fra d. 25. til d. 30. juni 2011.

Casa in Pietra var et spændende hus som emmede af historie. Vi lærte at det var bygget ca år 1900 af en Baron som var i familie med den berømte fyrste af Lambedusa (Beskrevet i bogen: Leoparden). Super beliggenhed klods op af vandet og med lyden af bølgeskvulp i 3 soveværrelser. Badestranden var meget børnevenlig med fint sand og lavt vand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Liv og familie fra Hellerup boede på Casa in Pietra i Sampieri fra d. 4. til d. 10. maj 2005.

Kære InItalia - og især Claus som hjalp os med at tilrettelægge en fantastisk tur! Rejsebeskrivelser må I lige vente lidt med, selvom vi har masser af boblende gode oplevelser med hjem. Der skal bare være tid til at få dem ned på tryk. Tilgengæld kan vi godt med det samme afsløre, at de næsten fire uger på henholdsvis Sicilien og Amalfikysten er noget af det bedste ferie, vi har haft. Og vi har rejst en del! Ligesom de to andre gange, vi har benyttet os af in-italia, levede ferieboligerne helt op til vores forventninger. De tre steder supplerede hinanden perfekt og havde hver især noget helt unikt. I skal bare have roser, roser, roser for den sikkerhed og kvalitetssans, hvormed I udvælger jeres ferieboliger. Lejligheden i Cefalu bød på en havudsigt, vi aldrig glemmer og en by, der emmede af liv og muligheder. Huset i Sampieri var enestående smukt og opvejede til fulde de mennesketomme omgivelser (vi var lige lovlig tidligt på færde) og terassen i Cetara var første parket til et sprudlende, lokalt liv i 3 sals højde - godt gemt væk fra Amalfis andre turister. I skal bare have en stor, stor tak for en super tur - endnu engang!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Steen og Susanne, 2 børn og svigermor fra Ølstykke boede på Casa in Pietra i Sampieri fra d. 28. juni til d. 3. juli 2004.

Vi var et mindre selskab på 3 voksne og 2 børn (alder 5 & 2 år). Vi var på Sicilien i perioden 26. juni til 10. juli 2004. Vi havde gennem In-Italia booket ophold 2 nætter hos Agriresidence da Silvio i Noto, 5 nætter i Casa in Pietra i Sampieri, 7 nætter i La Fattoria Milio ved Borgo San Gregorio, samt en bil (Ford Focus Tdci, st.car (VIGTIGT: med air-con) i alle 14 dage. Vi havde selv fundet billige flybilletter med direkte forbindelse fra Frankfurt til Catania (lidt besværligt med en lang køretur, men vi sparede mellemlandinger og vigtigst ca. kr. 5.000,-).

Casa in Pietra er byens bedst beliggende hus, hverken mere eller mindre. 5 stjerner ud af 5 !!!!!!!
Huset var så stort at vi 5 personer slet ikke benyttede stue-etagen, der havde stue, køkken, 2 sove-værelser og 2 badeværelser. Vi brugte 1. salen, der havde 3 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, stue og en udvendig svalegang mod havet. Derudover sad vi jævnligt om aftenen oppe på tag-terrassen under pergolaen og nød klart måneskin og siciliansk vin.

Vi havde primært valgt Sampieri pga. stranden, som blev kraftigt anbefalet af Claus Rantzau fra In-Italia, og vi blev ikke skuffet. Stranden, som begyndte ca. 100 m. fra huset, var fint sand og desuden fladbundet – perfekt til familier med mindre børn.

Sampieri er en siciliansk soveby. Der er et pizzeria, som vi dog ikke prøvede, men til gengæld et lille, men overraskende velassorteret, supermarked med skinke-, pølse- og osteafdeling. Da sicilianerne sjældent spiser middag før kl. 21.00, åbner restauranterne generelt tilsvarende sent, hvilket er lidt upraktisk for familier med små børn. Derfor brugte vi supermarkedet i Sampieri flittigt og glædede os over friske frugter og grøntsager, f.eks. vandmeloner, tomater og oliven.

I nærområdet omkring Sampieri kan et besøg i Scicli, 10 km. væk, anbefales – byen er også i smuk barok-stil. Vi var i Caltagirone for at se den berømte trappe og keramikprodukter for enhver smag. Vi ville have været i både Ragusa og Modica, men fandt ikke tid. Agrigento havde vi egentlig planlagt at besøge, men der er lang vej og stranden havde sit tag i os.

Skal der være noget at klage over vedr. lejemålet i Sampieri er det, at det for os er uforståeligt, at In-Italia kræver at danske gæster skal lægge 250 EUR i depositum, når udlejningsselskabet normalt er tilfreds med 160 EUR. Selskabet hæver depositum fra 160 til 250 EUR, når man ved modtagelsen af voucher fra In-Italia ser det forhøjede beløb. Man får naturligvis beløbet tilbage efter endt lejemål, med det er efter vor opfattelse helt unødvendigt at danske kunder skal stille en sikkerhed over 50% højere end andre nationaliteter.


Opsummeret havde vi 14 dejlige dage på Sicilien og vi kommer 100% sikkert tilbage. Vejret var i hele perioden solskin fra morgen til aften, 28-33 grader og næsten ingen vind, hvilket gjorde badning på strandene til en fornøjelse med kun mindre bølger. Der er så mange interessante udflugtsmål, at man uundgåeligt bliver nødt til at vælge og dermed også at vælge fra. Dette giver naturligvis en kærkommen anledning til at besøge Sicilien igen. Sicilianerne oplevede vi som meget hjælpsomme, uanset deres halvdårlige sprogkundskaber. De er generelt langt fra myten om fattige lommetyve. Vi følte kun 2 steder behov for at være særligt påpasselig overfor lommetyve og det var i Taormina og i Catania’s lufthavn ved afrejsen.

Vi vil gerne benytte lejligheden for at takke In-Italia’s Claus Rantzau for en overordnet set dejlig ferie. Alle 3 steder, vi havde booket, var forberedt på vor ankomst og vi kunne direkte komme ind i vores værelser og/eller hus, hvilket var lækkert for en familie med mindre børn. Ligeledes fungerede billejen, In-Italia havde ordnet med Maggiore, også til fuld tilfredshed – bilen stod klar på P-pladsen og vi kunne forlade lufthavnen hurtigt.

Vi vil til gengæld kraftigt opfordre In-Italia til at rette deres oplysninger om et af de steder, vi var, da der er faktuelle fejl. Man får de mest tilfredse kunder, når kunden på forhånd har gjort op med sig selv, om man kan leve med stedernes beliggenhed, faciliteter og ikke mindst omgivelser. Dette stiller krav til sælger om at give kunden korrekt og bedst muligt grundlag at beslutte på.

Lidt malurt i bægeret til sidst, som dog bør opfattes som en opmuntring til at gøre In-Italia’s i forvejen gode koncept endnu bedre. Det er ikke utænkeligt, at vi vil lade In-Italia stå for vor næste tur til Sicilien. Kort sagt så glæder vi os allerede til næste sommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map