Feriebolig i Sampieri på Sicilien

Casa in Pietra

 
Casa in Pietra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa in Pietra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sampieri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa in Pietra ligger langs havnepromenaden i den ældste og mest hyggelige del af Sampieri. Lige foran huset slår havets bølger mod klippen under promenaden. Sampieris fine sandstrand ligger lige skråt over for huset, kun 50 meter herfra. Hovedtorvet, hvor byens indbyggere samles om aftenen, ligger også få skridt herfra.

Adelige sommerresidens med stemning

Huset var oprindeligt brugt som sommerresidens af en af øens mest magtfulde adelsfamilier fra barokbyen Scicli, der ligger få kilometer herfra oppe i bjergene. Husets facade adskiller sig ved sin elegance fra de mere ydmyge boliger i nærheden, hvor de fattige fiskere levede engang.

Læs mere om Casa in Pietra

Rolige omgivelser og flot havudsigt fra terrasserne

Huset er fordelt på to etager og råder over en flot tagterrasse med havudsigt, hvor der er installeret pavillon samt bord og bænk. Langs med facaden er der terrasse med hegn i stueetagen og balkon på første sal. Fra husets opholdstuer og fra nogle værelser nydes en flot udsigt over bugten og havet. Bølgernes afslappende rytme bestemmes af vind og strømme. Ved huset er der kun gågader, dog med adgang for bilister der har bopæl i nærheden. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 100 meter fra huset.

Hus med 10 sovepladser:
Du kommer ind i huset fra bagsiden gennem en stor port. Her er der trappe op til første sal, et lille badeværelse med toilet og bruser under selve trappen og indgang til stueetagens store opholdsstue:
- i stueetagen findes køkken (med ovn, køleskab med fryser og fire blus) med udgang til terrasse, opholdsstue med havudsigt og udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt samt udgang til terrasse, lille og desværre mørkt soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og karbad.
- på første sal findes køkken med komfur og opvaskemaskine, flot opholdsstue med havudsigt og udgang til balkon, værelse med to enkeltsenge (kan samles) med eget badeværelse med toilet og bruser samt udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad.

Huset er ideelt for en stor familie eller to familier, der gerne vil bo tæt på hinanden, da hver af husets etager råder over eget køkken og to badeværelser. Møbleringen er bekvem og solid - dog ikke af samme særpræg som selve huset.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa in Pietra

Læs personlige anmeldelser af Casa in Pietra som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa in Pietra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa in Pietra

Fantastisk sted

Et praktisk og fint hus med sjæl. Vi faldt helt for dette sted og det passer supergodt til børnefamilier.
Morgenbad kunne tages lige uden for huset og der var kort afstand til dejlig strand.
På dette sted nydes strandlivet

Læs mere

Ferie i strandkanten

Læs mere

Bedømmelse af Casa in Pietra

Læs mere

Forfald

Vi lejede Casa i Pietra i to uger for tre år siden, og nu uge 37, 2014. Huset er forfaldet i løbet af disse tre år. Fx faldt en dørluge i stuen (nedre etage) ned pga syv rustne hængsler. Kunne have været personskader, fordi døren er omkring tre meter høj !!! Resultatet var, at døren ikke kunne låses pålideligt! Desuden er alle låseanordninger på dørene mod havet var mere eller mindre ud af funktion. Kakerlakker, næsten stoppet i afløbet på den øverste etage med tilhørende lugt, ikke-funktionelle vandhaner med næsten ikke-eksisterende vandtryk, mangel på køkkenredskaber til ti personer og en mangel på fælles husholdningsredskaber piskeris mm.
Huset har en optimal beliggenhed, vi er meget glade for den gamle stemning i huset og kan lide stranden Sampieri men ønsker under de nuværende omstændigheder ikke anbefale det eller booke det selv igen.
Bureauet er meget hjælpsomt og hurtige, men kan næppe afhjælpe forfald.

Læs mere

Morten og familie fra Beder boede på Casa in Pietra i Sampieri fra d. 25. til d. 30. juni 2011.

Casa in Pietra var et spændende hus som emmede af historie. Vi lærte at det var bygget ca år 1900 af en Baron som var i familie med den berømte fyrste af Lambedusa (Beskrevet i bogen: Leoparden). Super beliggenhed klods op af vandet og med lyden af bølgeskvulp i 3 soveværrelser. Badestranden var meget børnevenlig med fint sand og lavt vand.

Læs mere

Liv og familie fra Hellerup boede på Casa in Pietra i Sampieri fra d. 4. til d. 10. maj 2005.

Kære InItalia - og især Claus som hjalp os med at tilrettelægge en fantastisk tur! Rejsebeskrivelser må I lige vente lidt med, selvom vi har masser af boblende gode oplevelser med hjem. Der skal bare være tid til at få dem ned på tryk. Tilgengæld kan vi godt med det samme afsløre, at de næsten fire uger på henholdsvis Sicilien og Amalfikysten er noget af det bedste ferie, vi har haft. Og vi har rejst en del! Ligesom de to andre gange, vi har benyttet os af in-italia, levede ferieboligerne helt op til vores forventninger. De tre steder supplerede hinanden perfekt og havde hver især noget helt unikt. I skal bare have roser, roser, roser for den sikkerhed og kvalitetssans, hvormed I udvælger jeres ferieboliger. Lejligheden i Cefalu bød på en havudsigt, vi aldrig glemmer og en by, der emmede af liv og muligheder. Huset i Sampieri var enestående smukt og opvejede til fulde de mennesketomme omgivelser (vi var lige lovlig tidligt på færde) og terassen i Cetara var første parket til et sprudlende, lokalt liv i 3 sals højde - godt gemt væk fra Amalfis andre turister. I skal bare have en stor, stor tak for en super tur - endnu engang!!!

Læs mere
 
search map