Feriebolig i Sampieri på Sicilien

Casa in Pietra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa in Pietra ligger langs havnepromenaden i den ældste og mest hyggelige del af Sampieri. Lige foran huset slår havets bølger mod klippen under promenaden. Sampieris fine sandstrand ligger lige skråt over for huset, kun 50 meter herfra. Hovedtorvet, hvor byens indbyggere samles om aftenen, ligger også få skridt herfra.

Adelige sommerresidens med stemning

Huset var oprindeligt brugt som sommerresidens af en af øens mest magtfulde adelsfamilier fra barokbyen Scicli, der ligger få kilometer herfra oppe i bjergene. Husets facade adskiller sig ved sin elegance fra de mere ydmyge boliger i nærheden, hvor de fattige fiskere levede engang.

Læs mere om Casa in Pietra

Rolige omgivelser og flot havudsigt fra terrasserne

Huset er fordelt på to etager og råder over en flot tagterrasse med havudsigt, hvor der er installeret pavillon samt bord og bænk. Langs med facaden er der terrasse med hegn i stueetagen og balkon på første sal. Fra husets opholdstuer og fra nogle værelser nydes en flot udsigt over bugten og havet. Bølgernes afslappende rytme bestemmes af vind og strømme. Ved huset er der kun gågader, dog med adgang for bilister der har bopæl i nærheden. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 100 meter fra huset.

Hus med 10 sovepladser:
Du kommer ind i huset fra bagsiden gennem en stor port. Her er der trappe op til første sal, et lille badeværelse med toilet og bruser under selve trappen og indgang til stueetagens store opholdsstue:
- i stueetagen findes køkken (med ovn, køleskab med fryser og fire blus) med udgang til terrasse, opholdsstue med havudsigt og udgang til terrasse, soveværelse med dobbeltseng og havudsigt samt udgang til terrasse, lille og desværre mørkt soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og karbad.
- på første sal findes køkken med komfur og opvaskemaskine, flot opholdsstue med havudsigt og udgang til balkon, værelse med to enkeltsenge (kan samles) med eget badeværelse med toilet og bruser samt udgang til balkon, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad.

Huset er ideelt for en stor familie eller to familier, der gerne vil bo tæt på hinanden, da hver af husets etager råder over eget køkken og to badeværelser. Møbleringen er bekvem og solid - dog ikke af samme særpræg som selve huset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map