Ferieboliger og hoteller i Sampieri

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sampieri ligger smukt på den sydøstlige del af af Sicilien. Byen har den dejligste lange og brede sandstrand, hvor sandet er gult og fint som i ørkenen, og vandet kun bliver langsomt dybere. Byen i sig selv virker meget harmonisk og afslappende.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Strandpromenade, fiskeritradition og traditionel produktion af kiks

Strandpromenaden er flot og velholdt og prydes af store palmetræer som med en smule fantasi vidner om Afrikas nærhed. På de lune aftner sidder landsbyens indbyggere på bænkene langs havnepromenaden og nyder den forfriskende brise fra havet. Byen levede engang af fiskeri. De ældste fiskerhuse i sten ses stadig på tangens spids ud for byen og danner et kontrastfuldt landskab, hvor gult og blåt hersker. Par og voksne vil nyde denne stemning og udsigt, der karakteriserer Sampieri, mens børnene ganske givet vil nyde den fantastiske strand. I Sampieri findes et pizzeria, en café ved stranden, en kiosk, to købmandsbutikker og en traditionel produktion af kiks.

Læs mere om Sampieri

Nærhed til verdenskulturarv og egen tomat-fest

Sampieri ligger lige syd for Scicli - en barokby, der for nylig fik UNESCOs stempel som værende en af verdens kulturskatte. Det er en uopdaget perle og et virkelig godt udgangspunkt for en afslappet oplevelse af de spændende byer Ragusa, Modica, Noto og Siracusa. En udflugt til Cavagrande canyon anbefales også. I slutningen af april og begyndelsen af maj finder der et stort tomat-fremstød sted i byen. Det er en begivenhed, der gennem årene har udviklet sig til noget af en byfest med omkring 25.000 besøgende over de tre dage, hvor la sagra del pomodoro løber af stablen.

Nabobyerne og spisesteder

I den nærliggende Cava d'Alica og i Donnalucata er der masser af spisesteder at vælge imellem. I Cava d'Alica (4½ km væk) får man god fisk til en rimelig pris på restauranten L'Ancora, som ligger langs havnepromenaden. I Donnalucata (12 km væk) kan vi især anbefale restaurant il Molo, der ligger lige ved byens maleriske havn - her er prisen en smule højere, men maden og betjeningen er pengene værd. I området findes endnu flere spisesteder af forskellig art.

Skjul teksten
 
 
search map