Villa i Rodí Milici på Sicilien

Casa Poggio Barone

 
Casa Poggio Barone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Poggio Barone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rodí Milici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rodi Milici er en lille landsby, som er det perfekte udgangspunkt for dig som gerne vil udforske det jordnære Italien. Her er der så stille at du kan høre cikadernes sang og kan vandre igennem de flotte olivenlunde. På Casa Poggio Barone kommer du ned i gear, du får lov til at slappe af og du vænner dig sikkert hurtigt til det langsomme, sydlandske tempo. Der findes en dejlig terrasse med pool på stedet og en dukkert i Middelhavet er der også mulighed for. Casa Poggio Barone er et refugium hvor du finder fred og ro og kan tage afstand fra hverdagens strabadser.

Blomster og olivetræer

Sicilien byder på både hav og lækre strande og bliver ikke uden grund kaldt Italiens blomsterø. Allerede på vej i bilen til Villa Poggio Barone, vil du kunne beundre de flotte oleander buske langs vejkanten og når du ankommer til Poggio Barone, efter at have passeret den snogede bjergvej mod byen Rodi Milici, kører du forbi en stor og flot olivenlund. De mange velplejede blomsterbede ved Villa Poggio Barone understreger den mediterrane stemming.

Læs mere om Casa Poggio Barone

Skjul teksten
 
 
search map