Ferieboliger og hoteller i Rodí Milici

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille bjerglandsby ligger 125 meter over havets overflade og 48 km vest for Messina. Byen er delt i to dele: Rodi som ligger ved bækken Patri og længere sydpå ved den højre bred ligger Milici. De to dele ligger ca 3 km fra hinanden og den kendte havneby Milazzo ligger kun 25 km derfra.

Et enestående panorama

Byen er ideelt beliggende for dig der gerne vil vide mere om historien, traditionen, kulturen på Sicilien. Desuden er der heller ikke langt til havet. Her er der ingen tegn på masseturisme og endda i højsæsonen fremstår byen som stille og roligt.Nyd det bedårende panorama, cikadernes lyd, den lette brise og havet i det fjerne.

Hvad er der at opleve? Vi anbefaler....

Tag på opdagelse i byens små gyder og forestil dig hvor enkelt folk levede her i gamle dage. Det som ikke har ændret sig igennem årene er udsigten og roen. Besøg den historiske nekropole ved bjergene Grassorella og Gonia. Også i Monte Ciappa kan man beundre resterne af den antikke by og fæstningen Pizzo.

Masser af udflugtsmuligheder i nærheden

I løbet af få minutter, befinder du dig på motorvejen som er en oplevelse i sig selv, da der er tusindvis af oleanderbuske der pynter i vejkanten. Det tager 10 minutter i bil til havnebyen Milazzo, hvor der findes mange færgeruter til de Æoliske Øer. Fra Milazzo er du indenfor en halv times kørsel i Tindari, hvor der findes gamle udgravninger. (ca. 34km).Kør til pilgrimskirken og spis frokost hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over søerne fra Marinello.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En fredelig landsby med god mad og vin

Landbruget er byens hovedindtægtskilde. Der dyrkes korn, vindruer, oliven, citrusfrugter og kvæavl. I byen findes der restauranter der serverer lokale retter som hjemmelavede maccaroni, tørrede tomater og fiskespecialiteter. Lær det sicilianske køkken at kende og priserne er yderst rimelige. Præv at smage den berømte Mamertino vin. Med denne vin fejrede Julius Caesar sit 3. konsultat.

Læs mere om Rodí Milici

x

Skjul teksten
 
 
search map