Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer og områder

Sicilien - pakkerejser med rejsegaranti

Rejs med In-Italia til Sicilien og vælg blandt det store udvalg af hoteller, villaer og ferielejligheder. Bestil din rejse online inkl. fly, hotel og evt. lejebil og få den billigste pris. Når du bestiller en pakkerejse, er du automatisk dækket af pakkerejseloven og rejsegaranti, ligesom vi har tegnet udvidet ansvarsforsikring. Med In-Italia Rejser kan du rejse til alle lufthavne i Italien, og du vælger selv rejselængde og rejseperiode.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Start rejsen i Billund, Hamborg, Aalborg eller København Kastrup lufthavn

Vælg selv fra hvilken lufthavn, du vil starte din rejse. Du kan søge efter rejser til Sicilien med afrejse fra Billund, København, Aalborg og Hamborg. Se aktuelle tider og mulige ruter online i søgemaskinen.

Hvilken lufthavn skal jeg vælge, når rejsen går til Sicilien?

Når du rejser til Sicilien, kan du vælge at flyve direkte eller med en mellemlandning til lufthavnene i Catania eller Palermo, som ligger på henholdsvis østkysten og nordvestkysten af øen. 

Catania eller Palermo lufthavn - Sicilien er en stor ø

Vær opmærksom på, at der er ganske store afstande på Sicilien, og at man ofte kører ad små veje, hvilket betyder, det kan tage længere tid, end man lige regner med for at nå frem til selve rejsemålet. Mange overraskes af størelsen på øen, som er Middelhavets største, og der bor da også ca. 5 milioner mennesker på Sicilien. Afstanden mellem Palermo og Catania er ca. 300 kilometer. Skal du holde ferie på den østlige eller sydlige del af øen, vil jeg vælge at flyve til Catania lufthavn.

Se afstande fra dit hotel på kort

Mens jeg kun ville benytte Palermo lufthavn hvis ferie går til den nordvestlige del af øen. Som en hjælp til at vælge den rigtige lufthavn, har vi i søgemaskinen angivet kilometer og ca. rejsetid fra de forskellige lufthavne til det valgte hotel, ligesom du kan se afstande på kort, og du kan naturligvis også læse om hvilke lufthavne, der ligger nærmest dit rejsemål under de enkelte hotelbeskrivelser.

Comiso og Trapani lufthavne

Foruden lufthavnene i Catania og Palermo er der også de to lufthavne, hvor den ene er Trapani, som ligger på den vestlige del af øen (ca. en times kørsel syd for Palermo), og så den nye lufthavn, Comiso, der ligger ca. en times kørsel syd for Catania. I skrivende stund er der dog ikke direkte fly til hverken Comiso eller Trapani lufthavn, der primært benyttes af lavpriselskaber som Ryanair og Wizz Air.

Rejs direkte eller vælg flyruter med et stop undervejs

Hos In-Italia Rejser har vi i rejsesøgemaskinen valgt kun at vise flyruter til Sicilien, som er direkte eller med maksimalt et stop undervejs på din rejse. Du kan nemt og hurtig sammenligne ruter og flytider fra alle anerkendte flyselskaber og f.eks. kombinere din rejse ved at flyve ud med et selskab og hjem med et andet.

Hvem flyver direkte til Sicilien

Der dukker hele tiden nye ruter op til rejsemål i Italien og Sicilien er ingen undtagelse. Du kan altid finde informationer om direkte flyafgang i søgemaskinen, men i skrivende stund flyver følgende selskaber direkte til Sicilien:

Norwegian flyver direkte fra København til Catania lufthavn i perioden april til oktober og i sommermånederne med flere ugentlige afgange. Fra København kan du flyve direkte med SAS til Palermo, og fra Hamborg direkte med easyJet og Eurowings til Catania. Fra Aalborg og Billund lufthavn er der i skrivende stund ingen direkte flyforbindelser til Sicilien, men gode afgange med bl.a. KLM og Lufthansa, hvor du har et stop.

Lej bil i lufthavnen med fri kilometer og forsikring

På mange rejsemål er det oplagt at leje en bil, så du nemt og hurtigt kommer fra lufthavnen til din destination. In-Italia Rejser samarbejder kun med få udvalgte biludlejningsselskaber om billeje i Italien. Du finder priser og mere information om biludlejning til din ferie på Sicilien i søgemaskinen, eller du kan læse mere om billeje i følgende lufthavne:

•    Billeje i Catania
•    Billeje i Palermo

Mere information til en rejse til Sicilien

Sicilien, som er adskilt fra det italienske fastland af Messina-strædet syd for den italienske “støvle”, er Middelhavets største ø og udgør en selvstændig region i Italien. 

Øen byder på en smuk og varieret natur, en fremragende gastronomi, masser af historiske vidnesbyrd fra de store, klassiske græske og romerske kulturer, kridhvide sandstrande, smaragdgrønne grotter, et mildt mediterrant klima, normanniske kirker og slotte, flere hundrede år gamle olivenlunde, fascinerende barokbyer, varm gæstfrihed og små, charmerende fiskerlejer.

Sicilien har desuden Europas højeste aktive vulkan; den 3,329 meter høje Etna-vulkan, der er blevet et vartegn for Sicilien og som ofte er noget af det første, man ser, når man flyver til øen; i hvert fald hvis man flyver til Catania. Vulkanen er tre gange højere end Vesuv-vulkanen på fastlandet og er blevet erklæret verdensarv af Unesco.

Øen bugner også af historisk unikke byer; hovedbyen Palermo blander normanniske, arabiske og spanske aner; Ragusa, Modica og Noto har et spændende barokt præg; Taormina byder på sit berømte græske amfiteater og en strålende udsigt over Messianstrædet; Siracusa bærer spor af sin fortid som kulturelt og handelsmæssigt knudepunkt for den blomstrende antikke civilisation i Middelhavsregionen og af senere tiders renæssance, middelalder og barok; og Cefalu lokker med den gamle fæstning, den normanniske domkirke og en smuk sandstrand ved den gamle havn.

Sicilien har også ideelle muligheder for en bade- og solferie med masser af sol og et meget varieret udbud af strande; lige fra børnevenlige strande med krystalklart vand, sådan som du finder dem ved byen San Vito, til den mere eventyrlige og udfordrende klippebadning, sådan som du vil opleve det mange steder på strækningen mellem Castellammare del Golfo og Palermo. 

>> Få mere information om en ferie på Sicilien her

Billigste pris på din rejse finder du online

Vi sidder klar til at give gode tips og råd, hvis du ønsker personlig service og fremsender altid gerne et skræddersyet tilbud på din rejse til Sicilien, men gør opmærksom på at du altid finder de billigste priser på pakkerejser online i søgemaskinen.

Har du brug for hjælp til at booke din rejse online, er du altid velkommen til at kontakte os.

Da flyselskaberne ofte ændre deres flyruter, gør vi opmærksom på, at informationer og rejser til Sicilien her på siden skal betragtes som vejledende, og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Vi henviser derfor også altid til de aktuelle informationer om lufthavne, flyruter og priser, som du finder i søgemaskinen.

 
search map