Hotel i Realmonte på Sicilien

Scala Dei Turchi Resort

Nyd solen og havet ved klippen <em>Scala dei Turchi</em> Scala Dei Turchi Resort pool Scala Dei Turchi Resort balkon Scala Dei Turchi Resort udsigt fra balkon
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her midt i det dejlige sicilianske landskab, er der ikke langt til byen Agrigento og det spændende område ved templernes dal. Templerne er græske og utroligt velbevarede, og interesserer du dig for arkæologi, er de i sig selv en hel rejse værd. Området er også med på UNESCO's liste over verdens kulturarv, hvilket i sig selv er en blåstempling ud over det sædvanlige. Herfra kan du også kombinere din fere med oplevelser på resten af Sicilien. Området ved Agrigento er centralt beliggende i forhold til at besøge de smukke gamle barokbyer i sydøst, den romerske kejservilla med de mange mosaikker mod nordøst, Palermo i nord eller en tur mod vest til Marsala og Trapani eller den gamle ruinby Selinunte.

Bo lige ved stranden

Selve resortet er et mindre sted med kun 35 værelser fordelt på to etager. Farverne er typiske for Middelhavet - lyse og venlige, men med overvægt af hvidt, jordfarvet og blåt, som måske vil få dig til at tænke på Grækenland. Der er restaurant på stedet, som serverer lokale retter inspireret af Middelhavet, men der er også en café og en lounge bar. Lounge baren er placeret på 1. sal, og her kan du nyde udsigten over havet fra terrassen. Der er også en dejlig swimmingpool med jacuzzi og en afdeling for familiens mindste, hvor du kan slappe af på en af de dejlige solsenge under en skyggende parasol.

Hotellet ligger kun 300 meter fra Scala dei Turchi - der er en smuk og meget særpræget mergel-klint som går helt ud i havet. Den ligger lige ved siden af stranden, hvor Middelhavets varme vand lokker, så bedre bliver det næsten ikke.

Der er gratis parkering på selve ejendommen.

Læs mere om Scala Dei Turchi Resort

Pæne og enkle værelser

På Scala dei Turchi Resort er der i alt 45 værelser i forskellige kategorier, som er fordelt på to etager, og en del af dem har balkon. Værelserne er pænt og enkelt indrettet i neutrale farver, og alle har som minimum aircondition, satellit TV, telefon, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Scala Dei Turchi Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map