Hotel i Randazzo på Sicilien

Feudo Vagliasindi

 
Feudo Vagliasindi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Feudo Vagliasindi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Randazzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her kan du også nyde godt af en fin, udendørs terrasse og en god restaurant med en a la carte menu, der rummer både lokale og traditionelle, italienske specialiteter. Dette hotel passer til dig, som både vil udforske Siciliens indre og kysterne, eftersom du har en overkommelig afstand til meget af det, øen har at byde på. En perfekt kombination og en feriebolig, som virkelig er god til prisen.

Du bor ved foden af Etna

Bygningen, som er opført i Liberty-stil, giver et storslået indtryk, præcis som omgivelserne. Du befinder dig ved foden af Etna; et perfekt sted for dig, som elsker naturen. Her er grønt, så langt øjet rækker, og området lokker til skønne gåture og cykelture, så her er lagt op til aktiv ferie, hvis du har lyst til det. Du kan selvfølgelig bestige den fascinerende vulkan Etna, men glem ikke at besøge regionens største park, Parco dei Nebrodi og Alkantaradalen med sine vandfald og dramatiske landskaber.

Taormina, med sin smukke panoramaudsigt over kysten er et must at besøge, og skulle du få lyst til en svømmetur, kan du gøre holdt i Giardini Naxos, hvor du også finder mange gode fiske- og skaldyrsforretninger. Fra hotellet tager det kun ca. 50 min. med bil (34 km.) inden du når kysten og kan mærke sand mellem tæerne. Med en beliggenhed som denne er det nemt at kombinere natur og kultur med sol og bad.

Den nærmeste strand hedder Randazzo, og ligger ca. 5 km. væk. Dette er en by med middelalderlige aner, kirker og et arkæologisk museum, hvor du kan udforske græske, romerske og byzantinske kunstværker og kulturlevn. Her kan du slentre langs smalle gader og stræder, hvor du har butikker af forskellig slags, og senere sætte dig på en af caféerne og nyde en god kop kaffe. Du finder det meste, du har brug for, i Randazzo. Hvis du vil, kan du endda få nye smagsoplevelser hver dag, hvor her er flere restauranter at vælge imellem.

Terrasse med smuk udsigt over vingårde og Etna

Feudo Vagliasindi er en gammel vingård, hvor man har bevaret alle sine stolte traditioner. For at imødekomme gæsterne, besluttede man sig dog for at modernisere og bygge en udendørs pool. Perfekt for dig, der vil have en "hviledag" på ferien og bare koble af under solens varmende stråler; en oase i et smukt landskab. På gården findes en restaurant, som holder åbent for offentligheden, hvilket er et godt tegn på kvalitet og god service. Køkkenet er typisk sicialiansk, hvor friske og udvalgte råvarer tilberedes med stor omsorg, og man anvender gerne egenproducerede DOP-olivenolier og DOC-vine. Efter maden kan du trække dig tilbage ud på terrassen, bestille noget godt i baren og nyde din drink, aftenen og stilheden.

Godt at vide om Feudo Vagliasindi

Hvis du vil udforske dine omgivelser på to hjul kan du henvende dig til receptionen, hvor der er mulighed for at leje cykler efter tilgængelighed. Restauranten er åben for bryllupper og specielle events, som for eksempel prøvesmagning af husets vine. Vi anbefaler dig derfor at bestille bord i god tid. Og er du vininteresseret, kan du (mod betaling) tage med på en rundtur i den gamle vinkælder, som afsluttes med en prøvesmagning.

Du har en fin udsigt fra dit værelse

Værelserne er enkelt indrettede, uden unødvendige detaljer, men de er komfortable og har udsigt over Etna eller Nebrodiparkens bjerge. Visse værelser har skråtag og træbjælker, og alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks og Wi-Fi.

Læs mere om Feudo Vagliasindi

Skjul teksten
 
 
search map