Agriturismo i Ragusa på Sicilien

Relais Parco Cavalonga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Husene ligger under hovedvejen i en privat park på 18 hektar jord, hvor der er blevet installeret to flotte svømmebassiner, af hvilke det ene er med vandmassage. Der er også områder til afslapning og et stisystem, der gør det muligt at udforske dalens flora. Fra en stor del af ejendommen er der endog havudsigt.

Rejs tilbage i tiden...

På Parco Cavalonga er der en magisk stemning, som om man var rejst tilbage i tiden og var landet på en elegant og stemningsfuld landejendom. Du er omgivet af et smukt landskab, typisk for Sicilien, med sine vidunderlige oliventræer, johannesbrødtræer og lidt barske, eksotiske landskab. Dette er det perfekte sted for dig, som ønsker en rolig og behagelig ferie. At du derudover har havudsigt fra flere steder, gør ikke indtrykket dårligere.

Læs mere om Relais Parco Cavalonga

En pool ved receptionen og endnu en pool ved lejlighederne

I hovedbygningen er der reception, restaurant og nogle værelser, der hører til stedets 4-stjernede hotel (som vi dog har valgt ikke at sælge, da vi mener, at manglen på balkon eller terrasse gør værelserne lidet attraktive). Ved siden af hovedbygningen er der et svømmebassin. Langs grusvejen mellem indgangen til ejendommen og hovedbygningen er der flere huse, som stammer fra begyndelsen af 1900-tallet og endnu en flot pool.

På Sicilien smager maden ekstra godt

I Paladini, sådan hedder restauranten på Relais Parco Cavalonga. Her serveres delikate retter, typiske for øen, hvor man gerne kombinerer tradition med nytænkning og selvfølgelig af de friskeste råvarer, til og med egenproducerede frugter, med mere. Restauranten er åben til morgenmad, brunch og middag de fleste aftener i ugen. Om sommeren, når vejret tillader det, dækkes der op ude på terrassen, med levende lys for at skabe den rette atmosfære. Hvis du vil have afveksling, kan du begive dig til Donnafugaden, ca. 3,7 km. væk, hvor du finder trattoria, pizzaria og restaurant.

Godt at vide

Restauranten er åbent til middag (aftensmad) fra d. 1. april på mandage, onsdage, fredage og lørdage. I juli og august har den også aftenåbent om torsdagen. Oven over Relais Parco Cavalonga løber en landevej. Der er Wi-Fi, men signalet er somme tider svagt og upålideligt (ligesom telefonnettet) pga. vejrforholdene.

Smagfuld indretning og respekt for den oprindelige stil

Husene er blevet renoveret med oprindelige materialer (støbejern, sten og lavasten samt træværk) kombineret med en stilfuld indretning. Alle husene har selvstændig indgang, airconditionanlæg, satellitfjernsyn, opvaskemaskine og privat have eller terrasse med bord og stole (nogen dækket) til at nyde måltiderne. Der er i alt 15 værelser i forskellige kategorier. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, minibar og pengeboks.

Læs om lejlighederne på Relais Parco Cavalonga

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Relais Parco Cavalonga

Læs personlige anmeldelser af Relais Parco Cavalonga som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais Parco Cavalonga. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Relais Parco Cavalonga

En uge på Sicilien

Finfint sted og superlejlighed (Ibla). Stille og fredelig, fine pools. God hjælpsomhed og hurtig reaktion af personalet. Cavalonga ligger sådan, at adgang til en bil er et must.

Læs mere

Bedømmelse af Relais Parco Cavalonga

Læs mere

Dejligt poolområde

Dette hotel ligger langt ude på landet i meget landlige områder, man skal køre 15 minutter for at komme til supermarkedet. Intet stabilt internet

Læs mere

Lene og familie boede på Parco Cavalonga i Ragusa fra d. 30. juli til d. 6. august 2011.

Først og fremmest vil jeg sige at vi var endog meget tilfredse med Parca Cavalonga - og den store lejlighed Ibla var super god og flot indrettet . Den var identisk med den anden store lejlighed - og de lå i forlængelse af hinanden. Rigtig god og stor terasse. De andre mindre lejligheder så udefra noget ældre ud og ikke helt så gode men er muligvis fine indeni. Vi oplevede at rigtig mange boede på hotellet. Vi ankom til Catania lufthavn ca. kl. 20 lørdag og efter lidt forvirring over afhentning af lejebil som indebær venten på shuttlebus og kørsel til område med udlejningsbiler udenfor lufthavnsområdet, satte vi gps'en til at køre efter koordinater fra rejsevedledningen fra In-italia. Dette indebar at vi holdt midt i et industriområde i Ragusa kl. 22 om aftenen ! Adressen kunne ikke bruges (ikke noget nummer og kendt vej ?) så efter en times søgen og lidt panik fandt vi turistattraktionen Donnafugata og så et skilt mod Parcalonga. Vi lagde mærke til efterfølgende at koordinater på hotellets brochurer var anderledes end dem som vi havde fået oplyst så måske skal I lige checke koordinater på jeres kørselsvejledning. Heldigvis blev vi lukket ind af Giacomo kl. 23 og var lykkelig over at være fremme : o) Området er fantastisk - og i løbet af den ene uge var vi på gode ture bla til Syracusa, Modica, Noto og aftentur til Ragusa Ibla (så flot ved aftenbelysning) og var helt nede på sydspidsen og bade. Vil helt sikkert igen til Sicilien og se mere af øen og gerne 14 dage næste gang. Vi spiste på hotellet en aften. Fast menu til 25 EUR pr. næse uden drikkevarer og alle spiser kl.20.30. Det var noget af en skuffelse og på ingen måde i nærheden af 6 retters menu til samme pris som vi spiste
i Ragusa Ibla. Meget lidt mad i forhold til den meget fancy menu som var slået op. Det var heller ikke så meget det faktum at der ikke var ret meget mad men også at det kunne være meget bedre. En kyllingsalat i thousand island dressing som hovedret er ikke godt nok. Ærgeligt at sidde udenfor i den fantastiske atmosfære og tænke over hvad de kunne have lavet med
alle de lækre og billige råvarer vi så på lokale torve og ved vejene. Der var lige nedenfor vores lejlighed en lang alle´ med friske krydderi højbede. Fantastisk : o) Vi tilmeldte os 4 familiemedlemmer til yoga en mandag aften hvilket slet ikke levede op til vores forventninger. Instruktøren gennemgik primært åndedrætsøvelser på italiensk og med lidt engelske gloser
som hun læste op. Det var spild af 15 EUR pr. mand og faktisk lidt komisk. Hotellets reception og personale var utrolig hjælpsomme og overbevisende gode til engelsk. Generelt havde vi en fantastisk oplevelse på Sicilien og var meget tilfredse med pool- områder og lejligheden - og øen byder på så mange oplevelser. Efter nogle år i Toscana og Umbrien var det meget forfriskende at opleve noget nyt. Vi vender helt sikkert tilbage til In-Italia igen og har anbefalet jer vidt omkring : o)


Læs mere
 
search map