Anmeldelser af Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Læs personlige anmeldelser af Relais & Châteaux Locanda Don Serafino som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Relais & Châteaux Locanda Don Serafino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Det historiske Sicilien

Vi havde et dejligt ophold på Sicilien, og Ragusa er et dejligt sted og et godt udgangspunkt for ture rundt i det sydlige Sicilien.
Dog et par negativiteter: Parkeringsplads fik vi ikke tilbudt - selvom den ene var ledig.Vi tilbragte en dag på Serafinos sted i Marina Ragusa, men måtte betale € 10 pr person selvom vi var udstyret med voucher og var ventet ved ankomst til Ragusa Marina --- så enten er der tale om misforståelser eller også skal I have ændret i teksten til hotellet.
Derudover fungerede safe'en ikke og toilettet på badeværelset løb hele natten - og sikkert også om dagen, men da hørte vi det ikke.
Værelset lækkert, morgenmad lækkert og omgivelserne lækre.
Mvh Søren og Tove Rieck

Relais & Châteaux Locanda Don Serafino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Relais & Châteaux Locanda Don Serafino
Dobbeltværelse (superior)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map