Hotel i Ragusa på Sicilien

Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Ragusas historiske centrum, hvor du kan forvente at møde TV-helten Commissario Montalbano rundt om det næste gadehjørne, finder du det hyggelige lille Hotel Locanda Don Serafino.

Bo centralt i Ragus Ibla

Hotellet befinder sig i en af byens mange historiske bygninger, hvilket sætter sit helt særlige præg på indretningen, og flere af rummene er udhugget direkte i klippen. Det ejes af den sympatiske familie La Rosa, som også står for den daglige drift. Hotellet råder over 2 gratis pladser på den nærliggende parkeringsplads, men de kan dog ikke reserveres på forhånd. Da hotellet ligger i kuperet terræn med mange trapper, kan det ikke anbefales til gangbesværede.

Læs mere om Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Gourmet restaurant

Ud over det lille Relais & Châteaux Hotel Locanda Don Serafino, driver de to brødre Antonio og Giuseppe også en af Siciliens bedste restauranter under samme navn. Den ligger blot få hundrede meter fra hotellet, og er indrettet i staldbygningerne til en tidligere adelspalæ. Her er der også Enoteca (bar med vinsmagning) og vinlisten omfatter ca. 700 forskellige vine.

10 smagfuldt indrettede værelser

Hotellet har kun 10 værelser i alt, 1 standardværelse, 4 superior værelser samt 5 junior suiter. Superiorværelser og juniorsuiter er alle rummelige og smagfuldt indrettet. De er udstyret med telefon, satellit TV, internet adgang, minibar, værdiboks, aircondition samt bad med brus eller badekar, toilet, føntørrer, badekåbe og tøfler. Superiorværelser har lænestole mens juniorsuiter har sofa, som evt. kan benyttes til en opredning.

Derudover har familien en restaurant samt privat strand i Ragusa Mare ca. 20 km fra centrum af Ragusa.

Læs om værelserne på Relais & Châteaux Locanda Don Serafino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map