Agriturismo i Ragusa på Sicilien

Parco Cavalonga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Husene ligger under hovedvejen i en privat park på 18 hektar jord, hvor der er blevet installeret to flotte svømmebassiner, af hvilke det ene er med vandmassage. Der er også områder til afslapning og et stisystem, der gør det muligt at udforske dalens flora. Fra en stor del af ejendommen er der endog havudsigt.

Rejs tilbage i tiden...

På Parco Cavalonga er der en magisk stemning, som om man var rejst tilbage i tiden og var landet på en elegant og stemningsfuld landejendom. Du er omgivet af et smukt landskab, typisk for Sicilien, med sine vidunderlige oliventræer, johannesbrødtræer og lidt barske, eksotiske landskab. Dette er det perfekte sted for dig, som ønsker en rolig og behagelig ferie. At du derudover har havudsigt fra flere steder, gør ikke indtrykket dårligere.

Læs mere om Parco Cavalonga

En pool ved receptionen og endnu en pool ved lejlighederne

I hovedbygningen er der reception, restaurant og nogle værelser, der hører til stedets 4-stjernede hotel (som vi dog har valgt ikke at sælge, da vi mener, at manglen på balkon eller terrasse gør værelserne lidet attraktive). Ved siden af hovedbygningen er der et svømmebassin. Langs grusvejen mellem indgangen til ejendommen og hovedbygningen er der flere huse, som stammer fra begyndelsen af 1900-tallet og endnu en flot pool.

På Sicilien smager maden ekstra godt

I Paladini, sådan hedder restauranten på Relais Parco Cavalonga. Her serveres delikate retter, typiske for øen, hvor man gerne kombinerer tradition med nytænkning og selvfølgelig af de friskeste råvarer, til og med egenproducerede frugter, med mere. Restauranten er åben til morgenmad, brunch og middag de fleste aftener i ugen. Om sommeren, når vejret tillader det, dækkes der op ude på terrassen, med levende lys for at skabe den rette atmosfære. Hvis du vil have afveksling, kan du begive dig til Donnafugaden, ca. 3,7 km. væk, hvor du finder trattoria, pizzaria og restaurant.

Godt at vide

Restauranten er åbent til middag (aftensmad) fra d. 1. april på mandage, onsdage, fredage og lørdage. I juli og august har den også aftenåbent om torsdagen.

Oven over Relais Parco Cavalonga løber en landevej.

Der er Wi-Fi, men signalet er somme tider svagt og upålideligt (ligesom telefonnettet) pga. vejrforholdene.

Smagfuld indretning og respekt for den oprindelige stil

Husene er blevet renoveret med oprindelige materialer (støbejern, sten og lavasten samt træværk) kombineret med en stilfuld indretning. Alle husene har selvstændig indgang, airconditionanlæg, satellitfjernsyn, opvaskemaskine og privat have eller terrasse med bord og stole (nogen dækket) til at nyde måltiderne.

Der er i alt 15 værelser i forskellige kategorier. Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv, minibar og pengeboks.

Læs om lejlighederne på Parco Cavalonga

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map