Anmeldelser af Hotel Locanda Don Serafino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Locanda Don Serafino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Locanda Don Serafino som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Locanda Don Serafino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Det historiske Sicilien

Vi havde et dejligt ophold på Sicilien, og Ragusa er et dejligt sted og et godt udgangspunkt for ture rundt i det sydlige Sicilien.
Dog et par negativiteter: Parkeringsplads fik vi ikke tilbudt - selvom den ene var ledig.Vi tilbragte en dag på Serafinos sted i Marina Ragusa, men måtte betale € 10 pr person selvom vi var udstyret med voucher og var ventet ved ankomst til Ragusa Marina --- så enten er der tale om misforståelser eller også skal I have ændret i teksten til hotellet.
Derudover fungerede safe'en ikke og toilettet på badeværelset løb hele natten - og sikkert også om dagen, men da hørte vi det ikke.
Værelset lækkert, morgenmad lækkert og omgivelserne lækre.
Mvh Søren og Tove Rieck

Hotel Locanda Don Serafino
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Locanda Don Serafino
Dobbeltværelse superior
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Alla Giudecca

Siracusa, Sicilien

Hotel Gutkowski

Siracusa, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Torre Marabino

Ispica, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map