Anmeldelser af Hotel Il Barocco

 
Hotel Il Barocco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Barocco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ragusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Il Barocco

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Barocco som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Barocco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 1 voksen
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Annett og mand fra Gilleleje boede på Hotel Il Barocco i Ragusa fra d. 19. til d. 23. oktober 2005.

Vores ophold i Noto og Ragusa var et rigtig godt valg, og vi er meget glade for den rådgivning Claus gav os.

I Noto boede vi på Villa Ambra, hvor vi blev vældig godt modtaget af værtinden, som faktisk afhentede os i byen, da vi på grund af et dårligt kort, ikke kunne finde stedet. Bed & Breakfast var billigt og OK. Værelset lidt småt, men med en skøn udsigt fra altanen. Familien var utrolig søde og venlige.

Noto by virkede som en lidt fattig og slidt by, men hyggelig på denne årstid, hvor der er langt i mellem turisterne. Området omkring byen er meget smukt. Noto Antica var fantastisk, og strandpromenaden på Lido di Noto var rigtig lækker, med flot strand og lunt havvand. Det er sikkert "hot" om sommeren, med mange menesker, men nu var vi højst 10 på stranden, selvom vejret den dag var perfekt til en strandtur.

I Ragusa boede vi på Hotel Il Barrocco i en mini suite, som var super lækker. At det var rigtig svært at finde skyldes, at adressen var oplyst forkert, men vi var så heldige, at møde en dansker der vidste hvor det lå, og da vi først havde fundet hotellet til fods, lykkedes det bagefter at få vores bil med derhen.

Ragusa er en særdeles spændende og smuk by, som den ligger der på de 2 bjergtoppe. I de mange smalle og hyggelige gader og stræder, kommer man meget tæt på byens befolkning, som er særdeles venlige og hjælpsomme. På trods af at vi ikke taler Italiensk, og de ikke taler andet, lykkedes det for det meste at forstå hinanden. Både sjovt og ofte ret underholdende. På Hotel Il Barocco tales der engelsk i receptionen, og de var utrolig søde og venlige på alle måder, når vi havde brug for forklaring på noget der var sagt til os i byen. Vi spiste på Claus´ anbefaling på Ristorante Doumo, som virklig var en oplevelse. Maden var udsøgt, betjeningen var super og vinen var perfekt. Vi spiste også på en anden restaurant i samme klasse, som vi kan anbefale: Ristorante Don Serafino, som er større og ret imponerende, men ikke helt så personlig og intim som på Ristorante Doumo.

På vores ture rundt i området fra Catania,Siracusa over til Morgantina ved Aidone, var der mange smukke områder, med appelsin-og oliven lunde,vinmarker så langt øjet rækker og masser af områder med store drivhuse, grøntsager og landbrug.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map