Hotel i Ragusa på Sicilien

Hotel Il Barocco

 
Hotel Il Barocco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Barocco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ragusa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Inden for kort afstand af Ragusas domkirke San Giorgio og midt i de ... barokke omgivelser finder du Hotel Il Barocco, som ligger i et gammelt adelspalæ, der bærer præg af områdets kultur og historie.

Hotellet har egen restaurant, hvor det er muligt at spise både indendørs og udendørs. Restauranten serverer blandt andet typiske egnsretter som fx ravioli med den gode lokale fåreost ”Ragusano”, pølser af forskellige typer, pasta med friske svampe og nødder og forskellige svinekødsretter. Derudover rummer menukortet også typiske italienske indslag.

Læs mere om Hotel Il Barocco

Hotellet er ideelt som udgangspunkt for en kulturel ferie på det sydøstlige Sicilien. Udover Ragusas egne attraktioner byder området på mange andre spændende oplevelser som Noto, Scicli, Caltagirone, Chiaramonte Gulfi, og Modica. Syrakus kan også opleves på en dagsudflugt.

Hotellet råder over 14 værelser, af hvilke 10 med dobbeltseng og 4 med 3 sovepladser. Alle værelserne råder over telefon, fjernsyn, minibar, aircondition, safety-boks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Skjul teksten
 
 
search map