Hotel i Ragusa på Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ragusa er en romantisk labyrint, hvor du vil elske at fare vild og genfinde domkirken og det flotte torv, der ligger ned ad skråningen mod gågaden. Siciliens magiske stemning kombineres her med gastronomiske oplevelser (her ligger nok Syditaliens bedste restauranter Il Duomo og Don Serafino), der begge ligger i kort afstand fra denne lille bed and breakfast.

Skøn have midt i byen

Den største fordel du får ved at bo på Giardino sul Duomo er dens have, hvor du kan hvile eller nyde udsigten, inden du går på opdagelse i byen. Morgenmaden serveres i en lille stue, der har glasdøre ud til haven, hvor du også kan sidde så længe du synes om temperaturen. Haven er en blanding af skønhed på den ene side og forfald på den anden - men det bliver bedre og bedre dag efter dag nu hvor der igen er kommet liv blandt træerne af forskellige art. Der er både liggstole, stole og borde til fri benyttelse for alle gæster.

Læs mere om Giardino sul Duomo B&B

Stemning ved dit hotel

Trafikken i byen er nærmest ikke eksisterende - her bor du midt blandt de barokke palæer, der adskilles af trapper og smalle gader ret tæt på den flotte domkirke, hvis facade belyses helt særligt ved solnedgang.

Gode værelser

Hos Michele kan du vælge blandt kun 6 værelser - han har plan om at renovere flere af de lokaler, der vender mod haven, men indtil videre er udvalget ret lille - til gengæld er komforten stor. Værelserne er nemlig indrettet i minimalistisk stil, der står i flot kontrast med de hvide sten fra de hvælvede loft og murene. Sengene er bekvemme og kan samles eller skilles ad i to separate enkeltsenge; værelserne råder desuden alle over wi-fi internetadgang, minibar, aircondition, værdiboks, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer - junior suiten har dog karbad med vandmassage.

OBS. Værelset der hedder "split" ligger højt oppe og derfor er loftet lavere. En del af værelser og lejligheder ligger i et annex.

Lejlighederne har et lille køkken og en delt terrasse. De er udrustet med Wi-Fi, Satellit-TV, A/C og hørtørrer. Ekstrasenge er i sovesofa.

Læs om værelserne på Giardino sul Duomo B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Giardino sul Duomo B&B

Læs personlige anmeldelser af Giardino sul Duomo B&B som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Giardino sul Duomo B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Giardino sul Duomo B&B

Fantastisk sted

Et fantastisk sted med god service, fantastiske omgivelser og lækkert værelse.

Læs mere

Fantastisk have og beliggenhed, men lidt mørke værelser

Beliggenheden er helt unik, haven er så smuk med limetræer og den flotteste udsigt ud over bjerge og byen. Værelset var dog lidt mørkt og morgenmaden meget sød.

Læs mere

Grøn oase

Stedet er meget svært at finde i bil. Vi valgte til sidst at parkere et stykke fra stedet og gå det sidste stykke gennem de smalle gader. Dejligt og hyggeligt med en lille pool og en skyggefulde have. Personalet er meget hjælpsomme og serviceminded både ift at anbefale lokale restauranter og ift gode vin, som Giardino sul Doumo har på køl. Vi boede i famile suiten, hvor der også er køkken. Det er selv efter italienske standarder sparsomt udstyret, og man er godt udfordret, hvis man reelt har tænkt sig at lave mad selv. Ok morgenmad, lidt til den søde side, men så er der ingen undskyldning for at spise tiramisu til morgenmad :-)

Læs mere

Ragusa er bedre end chokoladen af samme navn.

Michele er din gode vært på denne lille perle midt i Ragusa by. Da vi først havde fundet det og hamret Garmin gps´en i instrumentbrædtet 7000 gange for at drive os rundt i cirkler og ad ensrettede gader blev vi glade. Rigtigt glade. En lille oase af grønt og fænomenal udsigt MIDT i den gl. del af Ragusa ! Skal det ligge mere centralt er det lige før du skal flytte døbefonden i kirken ! Værelserne har hvad du kan forlange og forventer. Alt er i fin fin stand og er der " noget" så hjælper Michele dig 1000 % sikkert. Han lever og ånder for at opholdet hos ham skal blive 10-4. Michele skulle lave tiramusu ( og det var GOD) det ville en gæst gerne have opskriften på .... Hun fik lov til at være med til at lave den og få opskriften. Vi ændre gæster spiste den med allerstørste velbehag.
Morgenmaden på stedet er god-fin. Forstået på den måde, at den er klassisk italiens med masser af søde sager og så med et " jeg-får-nordlige-gæster" tilsnit i form af gode pølser, ost skinke og hvidt brød. Med en espresso på siden kan du/I lægge planer for dagen. Det er en GOD start. Michele går op i vin og du kan på stedet købe de aldeles fortræffelig Planeta vine til en fin pris.

Vi kommer RIGTIGT gerne tilbage til Michele. Han er knippelgod til at gøre opholdet personligt og nærværende. Vi følte nærmest vi var blevet gode venner da vi kørte.

Læs mere

Et vidunderligt sted.

Denne B&B ligger skønt med en dejlig have og pool og med en vidunderlig udsigt mod Ragusa Ibla. Vi havde en fin stor terrasse, hvilket vi nød meget.
En kæmperos til dem, der har stedet. Vi fik en dejlig velkomst og god information om stedet. Særdeles hjælpsom ifm parkering. Ved afrejse også meget hjælpsom mht at finde det nye sted i byen. Vi fik endda lov til at benytte haven, selvom vi boede et andet sted.
Lidt svært at finde. Vi rodede rundt en times tid, inden vi besluttede at parkere et sted og så finde B&B til fods. Men som sagt stor hjælpsomhed fra stedet mht at få bilen op tæt på B&B.

Læs mere

Skønt sted

Dejlige, smagfulde, ny renoverede værelser, med pragtfuld udsigt. Smuk velholdt have, med dejlig pool. Og sidst men ikke mindst et dejlig, hjælpsomt og imødekommende personale.
Vi kunne fx ikke finde op til stedet, vi blev ved at køre rundt i den forkerte side af byen ( den nye by), men så ringede vi til Michele og han startede bilen og kørte ned til os og guidede os op til indgangen, fin service.

Læs mere
 
search map