Hotel i Ragusa på Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ragusa er en romantisk labyrint, hvor du vil elske at fare vild og genfinde domkirken og det flotte torv, der ligger ned ad skråningen mod gågaden. Siciliens magiske stemning kombineres her med gastronomiske oplevelser (her ligger nok Syditaliens bedste restauranter Il Duomo og Don Serafino), der begge ligger i kort afstand fra denne lille bed and breakfast.

Skøn have midt i byen

Den største fordel du får ved at bo på Giardino sul Duomo er dens have, hvor du kan hvile eller nyde udsigten, inden du går på opdagelse i byen. Morgenmaden serveres i en lille stue, der har glasdøre ud til haven, hvor du også kan sidde så længe du synes om temperaturen. Haven er en blanding af skønhed på den ene side og forfald på den anden - men det bliver bedre og bedre dag efter dag nu hvor der igen er kommet liv blandt træerne af forskellige art. Der er både liggstole, stole og borde til fri benyttelse for alle gæster.

Læs mere om Giardino sul Duomo B&B

Stemning ved dit hotel

Trafikken i byen er nærmest ikke eksisterende - her bor du midt blandt de barokke palæer, der adskilles af trapper og smalle gader ret tæt på den flotte domkirke, hvis facade belyses helt særligt ved solnedgang.

Gode værelser

Hos Michele kan du vælge blandt kun 6 værelser - han har plan om at renovere flere af de lokaler, der vender mod haven, men indtil videre er udvalget ret lille - til gengæld er komforten stor. Værelserne er nemlig indrettet i minimalistisk stil, der står i flot kontrast med de hvide sten fra de hvælvede loft og murene. Sengene er bekvemme og kan samles eller skilles ad i to separate enkeltsenge; værelserne råder desuden alle over wi-fi internetadgang, minibar, aircondition, værdiboks, fjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer - junior suiten har dog karbad med vandmassage.

OBS. Værelset der hedder "split" ligger højt oppe og derfor er loftet lavere. En del af værelser og lejligheder ligger i et annex.

Lejlighederne har et lille køkken og en delt terrasse. De er udrustet med Wi-Fi, Satellit-TV, A/C og hørtørrer. Ekstrasenge er i sovesofa.

Læs om værelserne på Giardino sul Duomo B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map