Feriebolig i Punta Secca på Sicilien

Villa Kaukana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Kaukana ligger lige ved de skønne gyldne sandstrande i Punta Secca og råder samtidig over stor have (5.000 m²) og privat parkeringsplads. Her kan du samle hele din familie, da der op til 20 sovepladser i alt, eller vælge en lejlighed med egen terrasse ud af de tre, der findes.

Godt og bredt udeareal til hver lejlighed

Hver lejlighed råder desuden over eget udendørsområde med bord og stole, så man kan sidde og nyde de behagelige sicilianske sommeraftener. Ejeren bor i boligen under huset med hele familien.

Læs mere om Villa Kaukana

Rolig villakvarter tæt på stranden

Huset ligger i et roligt villakvarter, langt nok fra hovedvejen til, at trafikken ikke høres og alligevel i gåafstand fra indkøbsmuligheder (ca. 800 meter) og fra stranden (300 meter). Med en lidt længere gåtur kommer du til Punta Seccas hyggelige torv med det flotte fyrtårn (ca. 1 km).

Pæne lejligheder med aircondition

Lejlighederne er alle velmøblerede og er udstyret med aircondition og sat-tv. Gæsterne kan desuden benytte sig af wi-fi forbindelse i den fælles have - forbindelsen er god efter italienske forhold, men nok ikke tilstrækkeligt til at alle gæster kan sidde samtidigt og se en film on-line.

Lejlighederne på Villa Kaukana

Treværelseslejligheden Giove med 4 + 1 sovepladser

ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt stor terrasse med havemøbler. Det er muligt at få en ekstra seng i soveværelset med dobbeltseng. Bemærk, at det er muligt at slå lejligheden sammen med lejligheden Saturno med en mellemdør, som ellers holdes aflukket.

Treværelseslejligheden Saturno med 4 + 1 sovepladser

ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser samt stor terrasse med havemøbler. Det er muligt at få en ekstra seng i soveværelset med dobbeltseng. Bemærk, at det er muligt at slå lejligheden sammen med lejligheden Giove med en mellemdør, som ellers holdes aflukket.

Treværelseslejligheden Marte med 4 + 2 sovepladser

ligger på første sal og råder over opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsstuen er der udgang til bred terrasse med bord og stole, der vender mod have foran villaen og kikker skråt over pool. Lejigheden har desuden mellemdør til værelset Venere ved siden af, så de kan lejes samlet - døren holdes aflukket, hvis man udelukkende lejer lejligheden Marte. I forbindelse med lejligheden Marte er der mulighed for at udvide den men et ekstra værelse, kaldet Venere, som også ligger på første sal. Værelset har skråvægge og er indrettet med dobbeltseng samt to ekstra sovepladser i sovesofa, badeværelse med toilet og bruser og lille balkon ved indgangen med bord og to stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Torre Don Virgilio

Modica, Sicilien

Anbefalinger til dig

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

La Collina dei Nebrodi

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Agriturismo Badiula

Carlentini, Sicilien

Populært på Sicilien

search map