Feriebolig i Punta Secca på Sicilien

Villa Kaukana

 
Villa Kaukana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Kaukana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Punta Secca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Kaukana ligger lige ved de skønne gyldne sandstrande i Punta Secca og råder samtidig over stor have (5.000 m²) og privat parkeringsplads. Her kan du samle hele din familie, da der op til 20 sovepladser i alt.

Godt og bredt udeareal til hver lejlighed

Hver lejlighed råder desuden over eget udendørsområde med bord og stole, så man kan sidde og nyde de behagelige sicilianske sommeraftener. Ejeren bor i boligen under huset med hele familien.

Læs mere om Villa Kaukana

Rolig villakvarter tæt på stranden

Huset ligger i et roligt villakvarter, langt nok fra hovedvejen til, at trafikken ikke høres og alligevel i gåafstand fra indkøbsmuligheder (ca. 800 meter) og fra stranden (300 meter). Med en lidt længere gåtur kommer du til Punta Seccas hyggelige torv med det flotte fyrtårn (ca. 1 km).

Villaen er delt i tre lejligheder med aircondition

Villaen er delt i tre lejligheder, som er velmøblerede og udstyret med aircondition samt sat-tv. Gæsterne kan desuden benytte sig af wi-fi forbindelse i haven - forbindelsen er god efter italienske forhold, men nok ikke tilstrækkeligt til at alle gæster kan sidde samtidigt og se en film on-line.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Kaukana

Læs personlige anmeldelser af Villa Kaukana som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Kaukana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Villa Kaukana

Tophus

Pragtfuldt feriehus, rumligt, rent og pænt. Poolen var fantastisk og gave de medfølgende børn og voksne gode oplevelser i det skønne vand. Relativt kort til havet, ca. 500 meters gangafstand. Sympatisk værtsfamilie i huset. Alt fungerede virkeligt godt.

Læs mere

Rummeligt og velplejet hus med stor pool

Vi boede 7 voksne og 4 børn (ialdrene 2 til 5 år) i Villa Kaukana og var meget tilfredse med boligen. Da vi rejste i begyndelsen af maj var aftnerne og nætterne ret så kolde og det var nødvendigt med nogle ekstra tæpper når man skulle sove. Sengene var noget hårde efter vores smag. men fungerede. Rosario som ejer huset var meget hjælpsom da vi ankom og anbefalede restauranter og supermarkeder i nærheden. Der er to grills som man kan benytte og i en af lejlighederne var der en mindre ovn. I alle lejlighederne var der kogeplader og køleskab. Det gik fint at åbne op mellem lejlighederne på nedre og øvre etage. Poolen er stor og lidt lavere i siderne, men ikke opvarmet. Vi lejede sengelinned og håndklæder og fik både bruse og strandhåndklæder. På billederne ser man at der er en rutchebane, gynge og vippe men desværre var disse så slidte at de ikke kunne anvendes. Eller er grunden stor og herlig og der er et stakit rundtom med låger så børnene kunne rende frit omkring.

Læs mere

Fantastisk dejlig sommerbolig

Vi har haft et fantastisk dejlig ophold. Dejlig villa, super god pool, villa og have.
Det har været meget tryg at bo her. Det er en fornøjelse at leje igennem In-Italia

Læs mere

Frisk og dejlig bolig.

Fin feriebolig med stor have og fin pool. Vi var 10 personer og havde 3 af de 4 lejligheder. Indkvarteringen er velegnet til familier med børn. Rent og godt vedligeholdt. Venlig og imødekommende vært og værtinde, som også rådgiver om udflugter. Huset er beliggende i et roligt boligområde i gåafstand til havet. Vi er meget tilfredse med rejsen.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Kaukana

Ejendommen ligger i gangafstand fra en fin strand og også til restauranter.
Det er en meget hyggelig værtsfamilie.
Lejligheden som vi lejede var ret lille, hvilket nok var det eneste negative.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Kaukana

Meget god indkvartering. Nær stranden og restauranter. Hyggeligt område.
Ville ønske at køkkenet var lidt bedre udstyret.

Læs mere
 
search map