Anmeldelser af Casa Rosario

Veranda til lejligheden Sole
 
Casa Rosario er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Rosario er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Punta Secca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Rosario

Læs personlige anmeldelser af Casa Rosario som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Rosario. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hvis ro, afslapning og nydelse er målet.

Så er Punta Secca et oplagt sted. Vi var her slut oktober, med vejr som var bedre end en god dansk sommer. Det skader ikke oplevelsen.

Lejligheden: Fin, ren, veludstyret, KÆMPE terrasse med fine møbler og skyggeplads om nødvendigt.
Det er i allerhøjeste grad i orden. Lejligheden i sig selv er ikke luksus, så det er ikke derfor at den får et stort 5 tal. Så hvorfor 5 ? Den ligger 100 meter fra stranden uanset og du går den ene eller den anden vej. Stranden er den bedste vi har mødt på Sicilien ( 3.gang vi er på øen) - det giver vi 1 stjerne. Kvaliteten af lejligheden er højere end prisen - det giver vi også 1 stjerne. Her er så roligt at det stort set er umuligt ikke at slappe af og bare nyde livet og få pulsen ned. Det giver vi 1 stjerne. 2 Aldeles fremragende Restauranter og en glimrende i byen. Det giver vi 1 stjerne. Den sidste stjerne får værten Rosario som er hjælpsomheden selv. Stod til rådighed 24/7 omend vi ikke fik behov for det.

Vi kommer gerne igen ! Drømmer faktisk allerede lidt om det :)

Punta Secca som feriedestination

Her er DÆLME hyggeligt. Byen er en oase og tiden står næsten stille. Der sker ikke alverden, stranden er lækker. Rest. Sand og Scjabica er fremragende fiskerest. og prisen er - i forhold til kvaliteten- ufattelig lav. Vi fik også en god pizza på Rosengarten da vi kom kl.23.30 ! I Punta behøver du ikke gå sulten i seng ! Du er GODT stillet.

Hos købmanden i byen kan du forsyne dig med det meste. Og det er både søde og hjælpsomme. Hyggeligt lidt lille sted.

Og så er det lige Montalbanos hus. Ligger ned til stranden ved tårnet. Der kom dagligt busser som satte en flok gæster af og med et var byens indbygger tal nærmest fordoblet :)

Casa Rosario
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rosario
Treværelseslejlighed Stella med 4 + 2 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Casa Rosario

Funktionel lejlighed i en lille sove by. Fantastisk badning og en lang dejlig strand, som ligesom da vi var der i begyndelsen af juli, var næsten tom. Det vi kunne savne i Punta Secca var en bager og en grønthandler. Ganske vist kom der en brødvogn og grøntsagsbil. Men det lykkedes os aldrig at regne ud, hvornår de kom. Udbuddet hos den lokale købmand var begrænset. Derimod var der en række virkelig dejlige og gode restauranter.

Anbefaling til kommende gæster

Enzo er en dejlig restaurant lige ved stranden. Gode fisk og skaldyr! Sand, der er lige før stranden er absolut strålende! Vi spiste der to gange og blev ikke skuffet. God tun, dejlige fisk og skaldyr og desserter, der er en fryd for både øjet og maven!

Casa Rosario
Rent og pænt
Gæstfrihed

Vores vært var utroligt venlig og meddelte, at vi kunne ringe døgnet rundt, hvis vi havde spørgsmål. Dette behøvede vi aldrig at udnytte.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Rosario
Treværelseslejlighed Sole med 4 + 1 sovepladser (stueetage)

Boligen var ok men udepladsen føltes indelukket. Gav lidt indtryk af "baggård". Men rent og ryddeligt.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Hvad vi kunne se, var der ingen gratis wi-fi i byen.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Lars Helweg og familie fra Odense C boede på Casa Rosario i Punta Secca fra d. 17. til d. 29. juli 2010.

Vi boede i den 3-værelses lejlighed Stella, Casa Rosario fra den 17/7-10 til den 29/7-10. Lejlighedden var som beskrevet, hvor i sær den kæmpe terrasse gjorde lykke. Størrelsen og indretningen gjorde det muligt, at placere os efter vor ønske om sol, skygge, vind eller ej. Lejlighedden indholdt hvad vi kunne forvente, og der manglede ikke porcelæn eller bestik. Vor kontaktperson var hjælpsom og tillidsfuld Vi kan kun anbefale stedet.

Punta Secca er en dejlig havneby, med en dejlig strand, som kan måle sig med de fleste strande. Byen tiltrækker hovedsaglig Italienske turister, så ønsker man at opleve lidt autentisk Sicilien, er her mulighedden. På en ganske kort strækning, kunne man finde områder med lavet og still vand, en sydkyst og en østkyst med vand som passer til hele familien.

Langs strandpromenaden vare flere små barer og spiserestauranter, som man kunne besøge. På torvet, i selve byen, bød hver aften på underholdning. I byen findes flere restauranter. Engelsk tales stor set ikke, så har man mod på at springe ud i Italienske gloser, er her mulighedder. Det er et must, at man har bil til rådighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Bo og familie fra Ålsgårde boede på Casa Rosario i Punta Secca fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Vi har været glade for vores rejse og vi har før rost jer og været glade for jeres gode (og personlige) service.

Punta Secca var et fint sted som base til de mange udflugtsmål der er på den del af Sicilien - det kræver selvfølgelig en bil.

Punta Secca var hyggelig men med begrænsede muligheder hvis man har planer om at bruge den meget - spise, shoppe, gå rundt mm. Lejligheden var også fin, men desværre var vi plaget af larm fra gaden - det var ikke bilerne men knallertstøjen der gjorde at rødvin på terrassen og aftenhyggen (når børnene sov :-)ikke var så hyggeligt. Det var både I weekend og på hverdage og I alle aftentimerne ...

Udlejeren var fantastisk sød og meget ukompliceret (mht. depositum og afvikling udviste han stor
tillid) og det var et klart plus.

Der var kakkerlakker I lejligheden - det er muligvis svært at undgå/komme til livs men det kan måske genere nogle? (vi kunne høre dem kravle rundt på loftet).

Vi glæder os til at "bruge" jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bent og hustru fra Rusland boede på Casa Rosario i Punta Secca fra d. 4. til d. 11. juni 2006.

Vi er lidt travle efter hjemkomsten, og vi ville gerne allerede have skrevet og takket for hele arrangementet. Det gik helt perfekt.

Vi har virkelig boet og opholdt os i mange lande (bor nu i Rusland), men vi er blevet fuldstendigt berusede af Sicilien som feriested for voksne mennesker, og vi har allerede besluttet, at vi vil have den samme lejlighed (Stella i Casa Rosario) naeste aar.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels og familie fra Hillerød boede på Villa Kaukana i Punta Secca fra d. 25. december til d. 2. januar 2006.

Som sagt tilbragte vi 7 pragtfulde dage på Sicilien i en lille og meget malerisk by ved navn Punta Secca. Også kendt af mange danskere fra DR2 på grund af Comissario Montalbano.

Vi boede i en skøn lejlighed i en villa, der bestod af 4 lejligheder ialt. Rosario, som var vor vært, var fantastisk venlig og uhyre hjælpsom alle dagene. Og så taler Rosario et glimrende engelsk. Og på denne tid af året er der kun ca. 50 fastboende i Punta Secca, så jeg tror, at Rosario fik os præsenteret for næsten alle.

Den første dag vi for alvor tog vor omegn i "brug" var 2. juledag 2005. Vejret var solrigt med 17 grader, så vi startede dagen med morgenmad i det fri på vor dejlige terrasse. Ellers var vi på farten hele tiden, og fik besøgt mange af de nærliggende byer, hvor især Modica, Ragusa kan anbefales. Vi fulgte naturligvis også kystvejen mod Pozzallo, og kan på det varmeste anbefale at gøre holdt Marina di Ragusa samt Marina di Modica. Isbaren i førstnævnte by er ren verdensklasse!!!

Ellers skal Syracus fremhæves med fed skrift. Det er en på alle måder fantastisk spændende havneby, hvor vi synes, at tiden skal tilbringes i den gamle bydel på Isola di Ortigia, hvor antikken på skønneste vis blandes med mondæne forretninger og lokkende cafeliv til ganske fornuftige priser.

Vejret var stort set alle flot med pæne temperaturer. Da vi besøgte Syracus, drak vi espresso med 22 grader i solen. Fantastisk!

Sicilien er en meget stor ø, hvorfor vi udelukkende koncentrerede os om den sydøstlige del, som efter hvad vi erfarede også er den mest interessante. MEN, når det er sagt, SKAL Etna omend ikke besøges, så i hvert fald iagttages på tættest mulig afstand. Det et syn for de romerske guder at se den evige sne, som omkrandser Etnas kegle i stor kontrast til den mørke røg fra den glødende lava.

Selve naturen er et kapitel for sig selv. Her er langt frodigere, end man måske skulle forvente. Citrontræerne og appelsintræerne bærer fuld frugt, så vi tillod os hver dag at plukke til vor frokost, som vi nød i det fri.

Så da vi vendte næsen mod Danmark d. 2. januar, var det med ro i sjælen, da Sicilien så afgjort fjerner det øverste af pulsen på en helt vidunderlig måde.

Og stor tak til IN-Italia for en pragtfuld ferie i dejlige omgivelser!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map