Feriebolig i Punta Secca på Sicilien

Casa Rosario

Veranda til lejligheden Sole Terrasse til lejligheden Stella Den flotte sandstrand i Punta Secca Huset set fra gaden Havnen i Punta Secca Lejligheden Stella Lejligheden Sole Lejligheden Luna Lejligheden Luna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Rosario ligger kun 50 meter fra den skønne gyldne sandstrand i Punta Secca, der er kendt for dens lille havn og for dens dygtige fiskere. Langs havpromenaden og på det lille hyggelige torv med det høje fyrtårn, vil du især møde de lokale beboere, der nyder et godt måltid med et køligt glas hvidvin mens de vender verdenssituationen.

Slap af i autentiske omgivelser

Huset og byen anbefales til såvel par som børnefamilier, der holder af at bo tæt på stranden og slappe dejligt af i en lille by. Du er dog aldrig langt fra interessante udflugtsmål som Scicli, Ragusa, Vittoria og Modica for ikke at tale om andre dejlige sandstrande i de omkringliggende kystbyer.

Læs mere om Casa Rosario

På Casa Rosario er der tre lejligheder på ca. 50/60 m², som byder på 2 soveværelser, spisekøkken, badeværelse og opholdsstue.

Lejlighederne på Casa Rosario

Treværelseslejlighed Sole med 4 + 1 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 60 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med dobbelt sovesofa (som er bedst til børn under 12 år), spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over kæmpe veranda med bord og stole.

Treværelseslejlighed Luna med 4 + 1 sovepladser (stueetage)

Lejligheden er ca. 50 m² og ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med sovesofa (som er bedst til børn under 12 år), spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition og råder over balkon mod vejen.

Treværelseslejlighed Stella med 4 + 2 sovepladser (1. sal)

Lejligheden er ca. 60 m² og ligger på første sal. Den består af opholdsstue med dobbelt sovesofa (som er bedst til børn under 12 år), spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden råder over kæmpe terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map