Hotel i Pozzillo på Sicilien

Palazzo Pozzillo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Palazzo Pozzillo ligger så tæt på havet, som man kan komme. Ikke mere end få meters højdeforskel adskiller dig fra bølgerne og vandet – her bor du praktisk talt lige over havet.

Dejlig fredelig placering lige ud til havet

Palæet ligger i udkanten af denne lille havneby, lige efter havnen. Vejen ender få meter efter palæets indgang, hvorfor støjgener fra trafikken er en hel ukendt gene. Mågerne skriger over klippen og havnen, hvorfra fiskerne endnu sejler. De sælger deres fangst, så snart de er tilbage i havn, hvor deres børn enten leger i vandet eller på vejen bagved.

Havudsigt, havudsigt og atter havudsigt

Trods den hyggelige og bekvemme stue, du møder, når du træder ind på Palazzo Pozzillo, vil du blive tiltrukket af havets magnetisme og ende på terrassen, hvor der er så skønt, at man ville ønske, at tiden stod stille, så man kunne blive der for evigt.

Et fantastisk og berejst værtspar

Zora og Franz, der driver denne lille bed and breakfast med kun 6 værelser, har boet på øen i flere år. De forelskede sig i Sicilien og forlod Paris for at åbne deres hus på Etnas skråninger til rejsende, inden de flyttede hertil. De er gæstfrie af natur, men deres smil er blevet langt større efter de er flyttet hertil, lige ved havet. De taler tysk, engelsk, fransk og har rejst meget i deres yngre dage, hvorfor du vil finde, hvad der skal være for at få et godt ophold. Palæet trængte til et kærligt hånd, da det overtog det i vinteren 2014 og de har gjort et stort stykke arbejde for at gøre det klart til den første sommer. Der er stadig detaljer, der skal forbedres og det bliver vist deres næste vinterprojekt - og eftersom de begge er fra Schweitz, har de et ansvarsfuldt og medfødt forhold til nøjagtighed og præcision.

Værelserne - de fleste med terrasse

Palæets 6 værelser er alle forskellige, både hvad angår indretning, størrelse og størrelse på terrassen - kun et af værelserne har ikke terrasse. De er flot indrettet med lige det, der er nødvendigt for, at man synes, at det er hyggeligt uden at være overdådigt med detaljer. Priserne inkluderer et rigt og varieret morgenbord, hvor du vil bemærke, at der ikke spares på noget. Har du særlige behov eller ønsker, så spørg Zora eller Franz og de vil sørge for, at det du ønsker, ligger på bordet dagen efter, så længe det kan købes i Italien - NB: ymer eller havregrød er for eks. en svær sag :-)

Franz' fortolking af italiensk mad

Franz elsker at lave mad og tryller mere med panderne end hvad de fleste - i hvert fald italienske - mænd er vant til. Franz serverer måltiderne på terrassen lige ved køkkenet, så længe vejret tillader det - aftensmaden kan være baseret på både kød eller fisk alt efter hvad, der er af friske varer på markedet. Middagen serveres ved ét stort bord, hvor alle gæsterne spiser sammen - her kan man dele dagens gode oplevelser med de andre og få gode fif fra Franz, Zora og de øvrige gæster om, hvad der er værd at opleve. Det er således en hyggelig og social begivenhed udover at være en gastronomisk oplevelse.
Middagen består af forret, pastaret, hovedret, dessert og kaffe og koster mellem 35,00 og 45,00 euro - drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Læs om værelserne på Palazzo Pozzillo

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map