Feriebolig i Portorosa på Sicilien

Residence Club Laguna Azzurra

 
Residence Club Laguna Azzurra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club Laguna Azzurra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portorosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Club Laguna Azzurra ligger lige over for kanaler og havnebassiner af Siciliens største turistisk havn, omgivet af frødige og velholdte haver. Stranden ligger ca. 500 meter fra lejlighederne og den kan nås ved en promenade langs havnens kanalerne. Alle lejligheder har telefon, farvefjernsyn og egen indgang.

Lejlighederne i stuen har patio og have imens dem på første sal har egen terrasse.
- Etværelseslejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og en eller to dobbelt sovesofaer, badeværelse med toilet og veranda.
- Treværelseslejlighederne består af køkken, opholdsstue (eventuelt med dobbeltsovesofa), to soveværelser, badeværelse med toilet og veranda.

Læs mere om Residence Club Laguna Azzurra

Residence Club Laguna Azzurra ligger ca. 200 meter fra indkøbscenter. I nærheden er der en hel del butikker, restauranter og pizzeria, men også piano bar, cykeludlejning og bådudlejning (inkluderet kanoer).

Cartazzurra Klubkortet, som betales på stedet, inkluderer adgang til Portorosa svømmebassin, 2 stole og en parasol per lejlighed på stranden, underholding og miniclub for børn mellem 4 og 12 år.

Skjul teksten
 
 
search map