Anmeldelser af Residence Club Baia dei Delfini

 
Residence Club Baia dei Delfini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club Baia dei Delfini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portorosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Club Baia dei Delfini

Læs personlige anmeldelser af Residence Club Baia dei Delfini som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Club Baia dei Delfini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familien fra Fredensborg tilbragte en uge på Residence Club Baia dei Delfini fra d. 8. til d. 15. juli 2000. Efter hjemkomsten skrev Henrik til os:

Først ros, og efterfølgende lidt kritik.
Jeg synes vi har fået en overordentlig god service fra din side gennem hele forløbet. Jeg kan kun anbefale andre at benytte dine tilbud. Jeg var naturligvis noget usikker, da det var den første "ferie", som jeg havde arrangeret via Internet og telefon. Alle praktiske forhold blev løst perfekt.
Vedrørende selve Portorosa, så var det nok ikke helt som vi havde forventet (håbet), men det var da o.k.
Området er o.k. men der er ikke så meget at se på lige i nærheden, dog kan man tage til Tindari, og de Lipariske øer. Lidt længere Messina og Cefalú (kan varmt anbefales meget hyggelig by synes vi - var der i to dage inden vi kørte til Portorosa), samt Palermo - kan nås med tog eller i lejet bil sikkert også bus (der er bus mellem station og Portorosa såvidt vi kunne se - vi havde selv bil så brugte ikke offentlige transportmidler). Endeligt er bjergvejen mellem området til Toromina/naxos bestemt en køretur værd ca. 60 km. gennem Nouva de Sicilia og Francavilla.
Lejlighederne var egentlig udmærkede, men stedet i sig selv bærer præg af at være noget slidt. Vi havde en del småproblemer på stedet: Køleskab defekt (blev dog udskiftet), Parasol på terrassen meget dårlig stand (blev ikke udskiftet), afløb virkede ikke som det skulle. Generelt trænger lejlighederne til en kærlig hånd - men størrelse og beliggenhed er meget god.
Hvad der var lidt irriterende var, at der hver aften fra ca. 21.30 til mellem 24.00 og 2.00 var meget høj musik og larm fra Poolområdet, som faktisk lå ret langt væk. ( Det er o.k. en enkelt aften men hver aften er lidt i overkanten). Vi synes også, at man i Portorosa skulle gøre nsoget ud af sine gæster forstået på den måde, at hvis man gerne vil have andre gæster en italienere så må der være flere ansatte som kan bare lidt engelsk, alle aktiviteter foregik kun på italiensk, og med mit ret begrænsede italiensk betød det at vi ikke havde mulighed for at deltage i disse (det skal dog siges i den sammenhæng, at vi nok alligevel ikke ville benytte os af sådanne tilbud - der har lidt for meget præg af dansk charterferie i 60'erne og 70'erne). Endeligt synes vi at betaling af klubkort for os på i alt ca. 600 kr. var lidt i overkanten, da vi faktisk kun benyttede poolen og så desuden skulle betale ekstra for stole ved poolen - især taget i betragtning af, at vi ikke kunne deltage i klubarrangementerne. Der burde man anbefale Portorosa, at de ikke opkræver det fulde gebyr for ikke italienske gæster - men kun for ophold ved strand og pool - evt. i det omfang man vælger at benytte det.
Endeligt et godt råd, vi havde lidt svært ved at finde stedet. Det var et tilfælde at jeg på motorvejen fik øje på et skilt så vi kunne køre af ved næste afkørsel. Portorosa er jo et område i en by. Hvad byen hedder fandt vi ikke ud af men den ligger i kommunen Fureni (staves nok anderledes, og det er det som man skal kører efter i første omgang). Hvis man er i bil, så skal man fra Palermo kører fra motorvejen ved afkørslen Falcone og derefter følge hovedvejen mod Messina ca 5 km. hvor der vil være et skilt mod Portorosa. Fra Messina kan man køre fra afkørslen Barcelona (ja det hedder den!) og følge hovedvejen mod
Palermo ca. 10 km.
Alt i alt må Portorosa betragtes som en ferielejer, med hvad det indebærer på godt og ondt. Og det bør man vide. Vi bryder os ikke om en sådan lejer og det behøver jo ikke at være stedets skyld, men nu har vi prøvet det. Vi vil en anden gang foretrække en alm. lejlighed. Endeligt er Portorosa som nævnt noget slidt, det ligner noget som er opført for 20-30 år siden og så er gået i forfald, og at man nu er ved at genoplive det.
Endnu engang har servicen fra In-italia.dk været upåklagelig - og vores forbehold overfor Portorosa skyldes i ligeså høj grad vores egen mening som den skyldes stedet, så andre der vil rejse dertil vil sikkert have en anden oplevelse.
Jeg vil faktisk også sige, at vi har været glade for at benytte In-italia.dk og håber at kunne benytte Jer igen. Så tak for en god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map