Feriebolig i Portorosa på Sicilien

Residence Club Baia dei Delfini

 
Residence Club Baia dei Delfini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Club Baia dei Delfini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portorosa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Club Baia dei Delfini befinder sig i centrum af Portorosa, 300 meter fra stranden og fra svømmebassinet. Husene, som er små villaer opdelt i to lejligheder, er omgivet af frodige haver.

Lejlighederne i stuen har direkte adgang til haven, mens dem på første sal har egen terrasse. Lejlighederne er enkelt møblerede og råder alle over fjernsyn og privat parkeringsplads.

Etværelseslejlighed til 2, 3 eller 4 personer
- etværelseslejlighederne til 2, 3 eller 4 personer består af opholdsstue med dobbeltseng, som kan forsvinde i væggen, dobbeltsovesofa, lille køkken og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed til 4 eller 5 personer
- toværelseslejlighederne til 4 eller 5 personer består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbelt seng og badeværelse med toilet.

Læs mere om Residence Club Baia dei Delfini

I nærheden er der basar, butikker, supermarkedet, restauranter og cafeer. Det obligatoriske klubkort, som betales på stedet, inkluderer adgang til pool, strand service (2 stole og en parasol pr. lejlighed), underholdning, miniklub for børn mellem 4 og 11 år.

Skjul teksten
 
 
search map