Ferieboliger og hoteller i Portorosa

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen har en af Siciliens største marina, og når man står og kigger ud over det klare, turkisblå hav, er det da også svært ikke selv at få lyst til at stikke til havs. Vil du gerne selv en tur ud på vandet, er det i Portorosa muligt at leje mindre både. Er du lidt mere en landkrabbe, kan du eventuelt i stedet leje en bil. 

Vi anbefaler følgende udflugter:

- Messina med besøg i Santissima Annunziata dei Catalani kirken fra 1200-tallet, Domkirken fra 1100-tallet, Orion springvandet fra 1500-tallet og Neptun springvandet, Montalto sanktuarium, Jesus Kong Tempel og San Salvatore-fæstningen, som blev bygget af Spanierne i 1500-tallet.
- Ganzirri, en lille fiskerby ved Pantano Grande Søen, hvor der opdrættes skaldyr.
- Milazzo med dens mure fra 1500-tallet, det middelalderlige slot, som blev restaureret af Frederik II i 1200-tallet, Den Gamle Domkirke i renæssancestil og Den Nye Domkirke.
- De Æoliske Øer: alle øerne er et besøg værd på grund af deres særlige natur og fantastiske udsigter – et ægte paradis.

Derudover finder man i Portorosa det meste, du som turist kan få brug for i løbet af ferien: supermarked, barer, restauranter og pizzeriaer, butikker og markeder.

Kort over Portorosa på Sicilien

Du kan få et overblik over byens placering på Sicilien og udvalget af håndplukkede hoteller og ferieboliger, vi tilbyder i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Find en feriebolig elelr hotel i Portorosa

Portorosa er måske nok mest kendt for sin marina og livet på vandet, men byen ligger også godt i forhold til mange andre af de mest interessante steder på Sicilien. Uanset hvordan du regner med at bruge ferien, er det vigtigt at have en god base, som man hverdag kan vende tilbage til for at lade op til nye oplevelser eller blot slappe af. 

Brug søgemaskinen til at se vores udvalg af håndplukkede ferieboliger i Portorosa. Her finder du både hoteller, ferielejligheder og villaer. Klik ind på de enkelte boliger for at se en uddybende beskrivelser af faciliteter, beliggenhed osv. Er der noget du ikke finder svar på, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for mere information. Vi kan takket være vore kendskab til Sicilien også give dig tips til oplevelser i området.

Læs mere om Portorosa

Skjul teksten
 
 
search map