Anmeldelser af Palmento sull'Etna

 
Palmento sull'Etna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palmento sull'Etna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sicilien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palmento sull'Etna

Læs personlige anmeldelser af Palmento sull'Etna som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palmento sull'Etna. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og familie fra København boede på Palmento sull'Etna i Piedimonte Etneo fra d. 19. til d. 23. juli 2004.

Vores tur på Sicilien var strålende.
Det gik fint med bilen vi lejede. Det var en ny Fiat Punto, som var dejlig at køre i. De tre steder vi boede var vi meget tilfredse med. Især i Cefalù og i Piedimonte Etneo. Hotelværelset i Noto var fint og rent, men størrelsen var i underkanten til 3 mennesker. Til morgenmad havde det også været dejligt med noget af årstidens frugt og grønt fra Sicilien, og ikke blot kaffe/te med et stykke brød og marmelade samt en tung kage. Jeg skal skynde mig at sige, at stedets vært var meget imødekommende og yderst elskværdig, og hotellet som sådan glimrende.

Summa-summarum: Det var en pragtfuld tur, og al ting fungerede fint som planlagt. Det er ikke sidste gang vi tager til Sicilien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Morten og familie fra København tilbragte en uge på Palmento sull' Etna fra d. 14. til d. 21. september 2002. Han skrev kort efter rejsen:

Vi var meget begejstrede for vores ophold i Piedimonte Etneo. 
Især stilheden, skønheden og frodigheden i området betog os. Desuden er det jo meget centralt i forhold til motorvej, Taormina, Catania, etc. Alt er forløbet effektivt og problemfrit. 
Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map