Agriturismo i Piedimonte Etneo på Sicilien

Palmento sull'Etna

 
Palmento sull'Etna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palmento sull'Etna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sicilien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ved foden af vulkanen Etna ligger adelsfamilien Coffari di Gilsferraros lille vingård. Baronen er dansk gift, så som besøgende på gården bliver man modtaget med en overvældende blanding af siciliensk gæstfrihed og dansk hygge. Stedet egner sig både til en romantisk ferie, en hyggelig familieferie og som udgangspunkt for en aktiv ferie i naturen.

Sydfløjen hvor lejligheden, der lejes ud befinder sig, er fra 1800-tallet og er en forhenværende vinproducerende gård. Lejligheden er på 70 m² og består af entre, køkken, opholdsstue og badeværelse. Værelserne hænger sammen og har alle store vinduer og døre. Soveværelset har en stor opvarmet vandseng, og opholdsstuen med pejs har også en dobbeltseng. Opholdsstuen er adskilt fra køkkenet med en lav væg. Badeværelset har både bruser og et stort antikt badekar.

Læs mere om Palmento sull'Etna

Toværelseslejlighed med 3 + 1 sovepladser:
- Lejligheden L'Ala Sud er udstyret med køleskab med fryser, gasbord, opvaskemaskine, vaskemaskine, telefon med fax og telefonsvare, video, godt gemt TV, stereo og cd-afspiller med et stort udvalg af jazz og klassisk musik. I lejligheden er der plads til 4 personer og ekstra opredninger.
Husdyr er velkomne.

Gården har ingen naboer, så skrigende børn er velkomne, de bliver fodret godt og holdt aktive. Arealet omkring den aktive vulkan Etna er en fredet naturpark, og udsigten er fra stedet ubeskrivelig smuk og strækker sig fra Calabriens kyst, til Taormina, havnen i den lille by Risposto og videre til vulkanen Etna. Vingården ligger over en stor frugtpark, der producerer økologisk frugt og grøntsager alt efter årstiden.

Klimaet og den geografiske placering ved Middelhavet og Etna er unik. Sydfløjens temperatur er stabil p.g.a de gamle tykke stenmure, og pejsen er der mere for hyggens skyld end af nødvendighed. Udendørs finder man en bruser med varmt og koldt vand, hvor man kan tage et forfriskende bad i varmen.

For den besøgende er der mange aktiviteter at tage sig til, f.eks. vandreture op igennem Etnas naturreservat, ture til Etnas krater, ridning, dykning (udstyr kan lejes), svæveflyvning, golf (bane med 18 huller ligger 8 km fra gården), arkæologiske udflugter, besøg i Taormina, strandture eller skiløb ved Campo Provenzano 24 km fra gården. Pisterne ligger i 2000 meters højde og derover, og udstyr kan lejes på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map