Hotel i Petrosino på Sicilien

Hotel Baglio Basile

 
Hotel Baglio Basile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Baglio Basile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sicilien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Baglio Basile ligger langs landevejen mellem de flotte og eksotiske byer Marsala (ca. 14 km) og Mazara del Vallo (ca. 10 km). Hotellet er omgivet af frodige vinmarker, palmer og anden typisk middelhavsvegetation.

Baglio Basiles hovedbygning stammer fra 1800-tallet og er velkendt på disse kanter, da mange af de lokale har holdt deres bryllup eller andre særlige festligheder her. Den eksotiske bygning tiltrækker opmærksomhed, hvorfor de 10 værelser - på grund af den store opmærksomhed - ikke er velegnede til et afslappende og komfortabel ophold, skønt de ser fantastiske ud.

Læs mere om Hotel Baglio Basile

I 2005 og 2006 er hotellet blevet udvidet ved at nye bygninger i kolonial stil er blevet rejst ved siden af den oprindelige Baglio. I de nye arealer har de ferierende gæster langt mere plads og ro omkring sig og mulighed for at benytte sig af hotellets Wellnessområde på mere end 1000 m² (bemærk at adgang er forbudt for gæster under 18 år), hvor der er mulighed for massage, sauna, vandmassage, Kneipp-kar, den nye "vinterapi" samt fitness room og overdækket svømmebassin. Vælger du at tilbringe din ferie her fra juni til september, så kan du også benytte dig af det flotte udendørs bassin ved hotellet.

På hotellet findes 24-timers reception, wine bar og mødelokaler og kongressal fra 10 til 800 siddepladser. I fællesarealerne er der wireless forbindelse til internet. Ved Hotel Baglio Basile er der to restauranter, som tilbyder såvel de regionale specialiteter såvel som de mere kendte internationelle retter. Den ene ligger i de nye bygninger imens den anden, den absolut mere intime og særprægede, ligger i de antikke Baglio Basiles lokaler.

Vi har valgt kun at formidle værelserne i de nye bygninger. Der er 167 af dem og de råder alle over selvstændigt aircondition- og varmeanlæg, satellitfjernsyn, telefon, minibar, balkon eller terrasse og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map