Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pakkerejser til Palermo og Sicilien - med dansk rejsegaranti

Palermo rimer på klassisk, siciliansk kaos og skønhed i én stor og lykkelig sammenblanding. Og for dem der tænker at Palermo "kun" er en almindelig by, kan man godt tro om igen. Dette er Siciliens administrative og industrielle centrum, og rangerer blandt de største byer i Italien, kun overgået af en god håndfuld af fastlandets metropoler, når det kommer til indbyggertal.

Den historiske og enormt travle havn er et kapitel for sig, og når du rejser til Palermo finder du ud af, at Middelhavets største ø er et stort samfund, som kræver alle tænkelige funktioner. Og som de siger på Sicilien: Vi er vandt til at klare os selv. Det gør de ganske godt, og du kan glæde dig til smukke scenerier, lækre råvarer og veje med masser af sving, når du besøger Siciliens hovedstad.

Kort over Palermo og omegn

Klik på kortet herunder og se, hvor Palermo er placeret, find afstande til lufthavne og find ferieboliger, som passer dig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Rejser til Palermo med fly fra København, Billund, Aalborg og Hamborg

Vi søger efter flybilletter til Palermo hos alle flyselskaber, som flyver fra København/Kastrup, Billund, Aalborg og Hamborg Lufthavne - inklusive alle lavprisselskaber. Så når du booker din rejse til Palermo hos In-Italia får du ikke blot Danmarks største og bedste udvalg af ferieboliger på Sicilien - du får også de bedste priser på flybilletter, og får mulighed for at bestille turen som en pakkerejse, så du endvidere er sikret af den danske rejsegaranti. Du kan finde direkte fly til Sicilien, men det er også muligt at flyve til Palermo Lufthavn med mellemlanding via nogle af de store, europæiske hubs.

Andre destinationer på Sicilien

Sicilien er en favorit-destination i sig selv, men her findes også mange byer, som er interessante at besøge, hvad enten man er på udkig efter badeferie, kulturelle oplevelser, vandring i bjergene - eller måske en tur til toppen af en aktiv vulkan?

Lej en bil som en del af din pakkerejse

Ligesom med din flyrejse til Palermo kan du med fordel også booke lejebil i lufthavnen hos In-Italia. Vi tilbyder dig de bedste priser på tværs af alle udlejningsselskaberne, og du får endda inkluderet bilen i din pakkerejser, så du også her er sikret af den danske rejsegaranti - det er ikke tilfældet, hvis du booker selv. Brug søgefunktionen i toppen af siden og vælg først den helt rigtige feriebolig, derefter en passende flyforbindelse, og til sidst en lejebil som passer jeres behov.

Mere information til en rejse til Palermo

Palermo, beliggende ved Palermo-bugten og det Tyrrhenske Hav, er Siciliens hovedstad og dens økonomiske, kulturelle og turistmæssige centrum. Med sine omkring 860.000 indbyggere - og 1,2 millioner i det bymæssige opland - er det desuden den ottende-største by i Italien. 

Byen er mere end 2700 år gammel, idet den blev grundlagt af fønikerne i 734 f.kr. Siden kom den under både romersk, byzantinsk, maurisk, og normannisk herredømme, inden den blev del af Kongeriget Italien i 1860. Dens storhedstid under de mange fremmede folkeslag var den normanniske periode, som varede i cirka 100 år og som gjorde byen til et vigtigt kulturelt centrum ved Middelhavet.

Palermo er i dag en moderne og levende by, men den gemmer stadig på mange enestående spor af sin rige historiske og kulturelle arv. Foruden sine mange smukke, gamle bygninger og monumenter er byen kendt for sin fremragende gastronomi, som du kan nyde på en af byens mange gode restauranter og cafeer. Byen er også kendt for sine markeder og sit udbud af råvarer, som i kvalitet regnes blandt Italiens bedste. Her kan du finde alt fra sværdfisk over snegle og muræner til lækre dejlige oste.

Blandt byens største seværdigheder er katedralen, der blev grundlagt i 1185 af den daværende anglo-normanniske ærkebiskop, Walter Ophamil, oven på ruinerne af en byzantinsk basilica. Katedralens nuværende neo-klassicistiske udseende skyldes dog hovedsageligt en renovering i perioden 1781 til 1801.

En anden af byens store seværdigheder er operahuset Teatro Massimo, der blev indviet for mere end 100 år siden, i 1897. Det er ikke bare ét af de største operahuse i Italien (8000 m2), men også ét af de største i Europa (kun overgået af Paris Opera og Wiener Staatsoper). Operahuset, der blandt musik-elskere er kendt for sin perfekte akustik, ligger på den centrale plads Piazza Verdi og har plads til lige under 1400 tilskuere.

Du bør heller ikke gå glip af normanner-paladset Palazzo dei Normanni, der var det kongelige residens for kongerne af Sicilien og som regnes for ét af Italiens smukkeste paladser. Paladset blev påbegyndt i 800-tallet af emiren af Palermo og senere udbygget af de normanniske konger, hvorfor det i dag bærer navnet normanner-paladset.

>> Få mere information til din ferie i Palermo her

 
search map