Hotel i Palermo

Hotel Vecchio Borgo

Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo Hotel Vecchio Borgo
 
Hotel Vecchio Borgo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Vecchio Borgo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palermo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Vecchio Borgo ligger i Palermos hjerte, kun 50 meter fra Piazza Politeama og dermed med gåafstand til store dele af Palermos centrum. Kort fra hotellet kan man tage bussen til den gode strand Mondello.

Stilren indretning

Hotellet blev helt renoveret i slutningen af 2002 og adskiller sig fra de fleste hoteller i Palermo ved den elegante og hyggelig møblering. Man kan tydeligt mærke, at arkitekten bag renoveringen var en kvinde, og at personalet på hotellet udelukkende består af repræsentanter for det smukke køn. Det eneste minus er, at værelserne ikke er særlig store, og at gangene på etagerne er ret smalle. Morgenmadsrestauranten i den nederste etage er ellers hyggeligt belyst og virker perfekt til en god start på dagen.

Læs mere om Hotel Vecchio Borgo

Værelserne

Hotellet råder over 38 værelser, alle udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, minibar, telefon, safe-boks, internetforbindelse og bad med vandmassagebruser.

Læs om værelserne på Hotel Vecchio Borgo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Vecchio Borgo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Vecchio Borgo som ligger i Palermo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Vecchio Borgo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Vecchio Borgo

Bedømmelse af Hotel Vecchio Borgo

AC fungerede ikke og ingenting blev gjort trods bemærkninger. Utroligt støjende. Den halve nat var der fuld af liv på gaden med høj musik og snakken om morgenen hørtes lyden fra morgenmads-restauranten med stole ind og ud samt snak fra de øvrige gæster.

Læs mere

Leif og kone fra Märsta i Sverige boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra 8. til 15. september 2012.

Hotellet som vi reserveret via jer, svarende til fulde til vores forventninger med meget serviceorienteret og godt personale. Især Alessandro, var en klippe, der næsten øjeblikkeligt var i stand til at besvare de spørgsmål, vi stillede. Ellers oplevede vi vores Palermoferie meget positivt og vil sandsynligvis vende tilbage. At bo i byen og tage til stranden i stedet for den anden vej rundt, var en god ting for os.

Læs mere

Louise og rejsefælle fra København S boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 9. til d. 12. juli 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Sicilien, og hotellet var rigtig skønt. Sødt engelsktalende personale, super morgenbuffet og meget pæne værelser. Palermo er dog helt forfærdelig at køre i, og hotellet ligger midt i byen og det kan ikke anbefales at komme i bil. Hvis man gør, bør man dog tage imod hotellets tilbud om privat parkering, hvis man vil sikre sin bil mest muligt.

Læs mere

Annette og rejseledsager fra Herlev boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 12. til d. 17. juli 2009.

Palermo var mere (sammenlignet med Siracusa, red.) hektisk men også dejligt - hotellet var super og personalet var meget servicemindede og helt igennem professionelle.. super super tur..

Læs mere

Claus og hans hustru fra Aalborg boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 25. til d. 28. juli 2008.

De sidste 3 dage var vi i Palermo. Her skal du på visse restauranter kunne italiensk - ellers er det rent gætværk hvad du skal spise. En spændende by, med flotte bygningsværker. Gode shoppinggader og mange gode restauranter. Vi fik bl.a. ejeren af en restaurant til at sammensætte en middag af de forskellige antipasto-retter som fremgik af spisekortet. En rigtig god oplevelse. Efter maden er det på sin plads med en ekspresso og en sambuca (sambucaen bliver serveret i store glas, min. 1 dl.). Vi drak selvfølgelig kun vine fra Sicilien - der er gode rødvine fra 6 euro og opefter - prøv nogle af de dyrere, der er meget vin for pengene. Amaro S.F. Averna skal selvfølgelig også prøves (noget ala Amaro Ramazotti).

Vi boede på Vecchio Borgo i Palermo - et godt hotel med god service, incl. parkeringsplads. Fin morgenbuffet. Såvel i San Vito Lo Capo som i Palermo er der masser af fiske-restauranter - også mange muligheder for selv at købe frisk fisk.

Nemt at leje bil og nemt at aflevere den igen. Der er mange bus-forbindelse på øen - også til og fra San Vito Lo Capo.
I Palermo tog vi bussen ud til den lokale badestrand, Montedello. Nemt og hurtigt. Husk at købe billet inden du stiger på bussen. Der er busbillethuse tæt på bussen (endestation og store stoppesteder).

Supermarkeder/købmænd og mange andre forretninger har også åbent om søndagen i såvel SanVito Lo Capo, som i Palermo.

Alt i alt en god oplevelse og en super afslappende ferie.

Læs mere

Anita og mand fra Glostrup boede på Hotel Vecchio Borgo i Palermo fra d. 22. til d. 27. april 2007.

Hotellet var dejligt indrettet, pænt og ordentligt, personalet professionelle og hjælpsomme, også selv om det skulle foregå på engelsk. Jeg har sendt en mail til hotellet og takket dem for deres væremåde, hvilket de var meget glade for. Hotellets beliggenhed er måske ikke det bedste, men bestemt til at leve med.

Palermo er hektisk, især når man som os selv skulle køre bil, men en gps hjalp os meget.

Sicilien er en fantastisk smuk ø med megen forskellighed i landskabet, hvilket for os er en nydelse. Vi nåede ikke alt det, vi troede, da der er så meget at se og betragte, men det må så ske på et andet tidspunkt.

Dog skal man vide, at Palermo ikke som andre turist-steder er typisk med cafeer og restauranter på hvert et gadehjørne, hvilket for os ikke gjorde noget; selv om vi havde en lille forventning om, at mulighederne var til stede.

Vejret var bestemt med os, alle sicilianere meget venlige, vi gjorde alle hvad vi kunne for at forstå hinanden, hvilket var meget hyggeligt og positivt.

Selve planlægningen og jeres hjælpsomhed har været med til at gøre hele ferien rigtig god og positiv. Vi vil bestemt benytte jeres rejseselskab igen, da vi i fremtiden vil bruge vores udlandsferier i Italien.

Læs mere
 
search map